PE SURSE! Unul dintre cei mai importanti politisti din Timis a emigrat in Canada. “Nu cred ca a fugit de bratul lung al legii!”

Unul dintre ofiterii de politie de la IPJ Timis care, in ultimii ani, a ocupat functii extrem de importante, a decis sa emigreze in Canada. Abia iesit la pensie, comisarul sef Traian Tatar si-a vandut toate proprietatile, si-a facut bagajele si s-a imbarcat in avion cu destinatia Canada. Deocamdata, doar dus…


Surse din cadrul IPJ Timis ne-au dezvaluit ca Traian Tatar, colonel in rezerva, a decis sa emigreze in Canada, impreuna cu toata familia sa, din cauza unor probleme de sanatate a fiului sau, dar si pentru a-i oferi un viitor mai bun.

„Nu cred ca a fugit de bratul lung al legii, pentru ca Traian Tatar nu era cunoscut cu probleme penale, cum sunt multi dintre politistii de la IPJ Timis. Am inteles ca fiul sau are ceva probleme de sanatate, care pot fi tratate mai sigur in spitalele din Canada. Plecarea sa definitiva a provocat un soc in randul politistilor, activi sau pensionari, pentru ca nu stiau nimic despre intentiile de emigrare ale fostului sef de Cabinet”, ne-a dezvaluit un politist.

In ultimii ani, Traian Tatar – finul actualului inspector sef, chestorul Alin Petecel – a ocupat diverse functii de raspundere la varful IPJ Timis, printre care sef al Biroului Control Intern, sef al Politiei Municipiului Lugoj si, din 2018, sef al Serviciului Cabinet.

De asemenea, sotia sa, Silvia Tatar, a activat la Unitatea Teritoriala de Analiza a Informatiilor Timis (UTAI), unde se proceseaza mai toate informatiile cu caracter clasificat cu care lucreaza politistii sau care vin pe filiera SIPI.

Atat Traian Tatar, cat si bunul sau prieten Aurel Scornea, seful Serviciului Cabinet inainte de mandatul lui Tatar, au lucrat la Jandarmeria Romana si au fost transferati la IPJ Timis, la inceputul anului 2006, pe vremea mandatului de inspector sef al colonelului Cristinn Lepadat. Ulterior, amandoi au devenit oameni de baza in echipa de conducere a IPJ Timis formata de fostul inspector sef Sandel Palade. (G.I.)

One thought on “PE SURSE! Unul dintre cei mai importanti politisti din Timis a emigrat in Canada. “Nu cred ca a fugit de bratul lung al legii!”

  1. Tătar Traian a furat ani de zile tot ce s-a putut fura în IPJ Timiș, funcția de șef birou control intern, funcția șef serviciu cabinet, salarii de excelență, și a creat colective de căcat peste tot pe unde a lucrat cu apucăturile lui de oltean, gen pupat în cur la greu toți inspectorii șefi și îmbrârligat colegii, s-a decis să meargă în Canada cu toată familia să vadă care e treaba pe acolo, dacă se poate fura ceva și pe acolo. Dacă aveau și canadienii apucăturile tale îți trăgeau un șut în fund și te trimiteau la origini! Faptul că ai fost un hoț și un îmbârligător, nu rămâne nepedepsit!

Leave a Reply