Aquatim: Doua spitale din Timisoara vor ramane fara apa rece, din cauza unor lucrari de deviere a unei conducte (P)

Miercuri, in data de 23 octombrie, intre orele 09-14, in Timisoara, la intersectia strazilor Gheorghe Adam cu Lorena, se va executa o deviere de conducta, lucrare necesara pentru finalizarea inlocuirii conductei magistrale DN 1000mm. Vor ramane fara apa rece strazile Gh. Adam, Lorena, intre Gh.Adam si Aleea Padurea Verde, precum si Spitalul de Cardiologie si Spitalul de Boli Infectioase.


Tot miercuri, in data de 23 octombrie, intre orele 08-16, se vor desfasura lucrari de mentenanta/ spalare a bazinului de inmagazinare a apei si de spalare a retelelor de  apa din localitatile Ghizela si Sanovita. Pe perioada spalarilor, se va opri furnizarea apei in cele doua localitati vizate.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

(Aquatim, Serviciul Performanta Organizationala si Comunicare)

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Leave a Reply