Congresul Societatii Romane de Chirurgie Vasculara, gazduit de Timisoara / Si-au anuntat participarea peste 250 de profesionisti din domeniul medical, alaturi de companii din industria de profil (P)

In acest an, Societatea Romana de Chirurgie Vasculara organizeaza, in perioada 23-25 octombrie, cel de-al 7-lea Congres al sau, Timisoara devenind gazda unor dezbateri medicale de ultima ora, gazduind a 7-a editie a Congresului National de Chirurgie Vasculara. In cadrul acestui eveniment se vor prezenta strategii inovative ale tratamentelor pentru afectiunile „liniilor de viata” ale corpului nostru – artere, vene si vase limfatice.


Congresul este acreditat de catre Colegiul Medicilor din Romania si reuneste peste 250 de profesionisti din domeniul medical, alaturi de peste 20 de companii din industria de profil ce vor prezenta cele mai recente inovatii si tehnologii medicale din domeniu.

Tot in cadrul congresului se vor organiza trei cursuri ce contribuie la progresul continuu al chirurgiei vasculare:

  1. Ecografie doppler carotidiana
  2. Boala venoasa cronica: diagnostic ecografic, scleroterapie, compresie
  3. Suturi in Chirurgia Vasculara

Timisoara va fi astfel in centrul atentiei lumii medicale nu numai datorita importantei aspectelor medicale discutate, dar si pentru ca va reuni profesionisti de renume atat din intreaga tara, cat si din Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie si Ungaria. Acestia vor impartasi din experientele lor si vor prezenta cele mai noi tehnici si abordari in tratarea problemelor vasculare.

Mai multe informatii despre Congresul National de Chirurgie Vasculara 2024 sunt disponibile pe website-ul evenimentului, accesibil la adresa https://srcv-events.ro/.

(Comunicat, Catalin Tintari)

Leave a Reply