Valer Kovacs va candida pentru un mandat de senator pe listele AUR, in judetul Salaj / “Nu este o razbunare, dar pe el trebuie sa-l batem la vot”

Fostul politist Valer Kovacs a intrat in morisca electorala a partidului condus de George Simion, AUR, si a fost prezent, azi, la depunerea listelor cu candidati la alegerile parlamentare din judetul Salaj.


Conectat mereu cu fanii sai de pe TikTok, Valer Kovacs nu a pierdut prilejul de a-i arunca manusa electorala fostului ministru de Interne, Lucian Bode, pe care-l va infrunta la el acasa, in Zalau, din postura de candidat pentru functia de senator.

“Ne aflam la Zalau. Este o surpriza pentru multi. Voi candida ca senator… Imi doresc din tot sufletul ca romanii sa iasa la vot in numar cat mai mare, pe data de 1 decembrie. Pe ei trebuie sa-i batem.

El este unul dintre oamenii care mi-a aplicat o sanctiune disciplinara cand am fost in activitate. Nu este o razbunare, dar pe el trebuie sa-l batem la vot. Imi doresc din tot sufletul sa facem o schimbare, cu partidul AUR”, a fost discursul ad-hoc tinut de Kovacs pentru fanii sai virtuali de pe TikTok.

Reamintim ca, la ultimele alegeri parlamentare, din 2020, Salajul a dat doi senatori, ceea ce, cu siguranta, a contat pentru liderul AUR in luarea deciziei ca Valer Kovacs sa fie “transferat” politic din Timis in judetul lui Lucian Bode. De altfel, in Timis ar fi fost greu sa-l miste de pe primul loc la senatori pe actualul deputat Ciprian-Titi Stoica.

Anuntul emfatic de azi, al fostului politist Valer Kovacs, care spera sa-l bata la el acasa pe Lucian Bode, se pare ca baga bete in roate avocatului Florin Kovacs, in tentative acestuia de a-l readuce in sistemul politienesc pe cel care vorbeste, deja, de la tribuna de pe TikTok, din postura de viitor ministru de Interne. (G.I.)

One thought on “Valer Kovacs va candida pentru un mandat de senator pe listele AUR, in judetul Salaj / “Nu este o razbunare, dar pe el trebuie sa-l batem la vot”

Leave a Reply