AUR Timis a depus listele cu candidatii “aruncati” in valtoarea alegerilor parlamentare din 1 decembrie. Fostul sef al Camerei de Conturi Timis, pe loc eligibil la Camera Deputatilor

AUR Timis a depus, ieri, la Biroul Electoral Judetean, lista candidatilor la alegerile parlamentare din decembrie. Daca la Senat, Stoica Ciprian Titi are sanse mari, fiind pe primul loc pe lista, urmat de Ciobanu Cornel Dolu, Popovici Ionela Snejana si Putz Mihai, la Camera Deputatilor se merge la sigur pe mana primilor doi candidati, Negoescu Mihai si Popovici Florin, insa nu sunt de ignorat nici sansele candidatilor Sirbu Ilie Vasile, Iacob Adrian, Medisanu Andreea.


Iata comunicatul AUR Timis:

”AUR Timis se prezinta astazi cu o echipa care arata ca e vremea unei schimbari reale in politica, daca vrem ca Romania sa ramana un Stat de drept.

Toti candidatii AUR Timis sunt banateni pregatiti sa lupte pentru Timisoara si judet si au studii superioare, masterate si doctorate. S-au realizat profesional in viata pe propriile puteri si nu au mai facut politica inainte. Avem doi candidati care si-au luat Bacalaureatul cu nota 10.

AUR Timis nu are traseisti de la alte partide si nici candidati plasati din alte judete. Oamenii s-au saturat sa vada pe liste aceiasi smecherasi, aceleasi fete obosite care vin sa minta cetatenii din patru in patru ani pentru ca apoi sa nu faca nimic pentru comunitate ci doar sa se imbogateasca ei si familiile lor”, transmite partidul.

STOICA CIPRIAN-TITI a fost de departe cel mai harnic parlamentar din Banat. Cu studii in Anglia, unde a condus un sistem feroviar, s-a intors in tara sa reprezinte banatenii. A avut cele mai multe interpelari si proiecte prin care a ajutat comunitatile locale, a strabatut vara de vara tot judetul si a fost mereu printre oameni. Autodidact, are deja experienta parlamentara si va deschide lista la Senat.

NEGOESCU MIHAI, sef de promotie la Stat si cu master in politici macroeconomice, a ales sa activeze in economie aplicata, inovatie tehnologica si productie industriala. A reusit sa creeze de la zero prima retea de automate de lapte si oua din Romania si sa produca in serie astfel de aparate, ca antreprenor, dupa un concept propriu prin care alimentele de baza ajung din fermele micilor producatori direct la populatia din orase, eliminand intermediarii. Membru fondator AUR, a pus bazele organizatorice ale partidului ca Secretar General in primii doi ani de activitate si va deschide lista la Camera Deputatilor.

CIOBANU CORNEL, expert contabil si judiciar, a adus pe profit masiv Comtim-ul dupa 1989 prin modernizarea abatoarelor cu tehnica de varf. Nu a vrut sa fie partas la inchiderea la ordin strain a celui mai mare combinat de industria carnii din Europa si a demisionat, ramanand apreciat de cei peste 15.000 angajati pe care i-a coordonat ca director financiar.

IACOB ADRIAN are doua facultati si cultiva mii de hectare de teren prin implementarea tehnologiilor de varf. Agricultura a fost intotdeauna o preocupare de capatai in Banat. Este un gest de respect pe care il oferim producatorilor locali din comunele timisene sa fie reprezentate de un tanar agricultor banatean. Valoarea lui este si motivul pentru care a obtinut unul dintre cele mai bune scoruri din tara ca si candidat la Presedintia Consiliul Judetean Timis.

SIRBU ILIE are ani de zile de experienta administrativa ca si consilier in Primaria Timisoara. Nu e om care sa cunoasca mai bine istoria si fiecare cladire a capitalei Banatului pe care o iubeste si pentru care se va lupta sa redevina ce a fost. De 35 ani Timisoara bate pasul pe loc, cei din Primarie au doar teorii, dar ei in fapt habar nu au cum sa administreze un oras de o asemenea talie.

FLORIN POPOVICI, directorul Camerei de Conturi Timis a fost dat afara fiindca a deranjat sistemul si a devoalat mafia politica din CCR. Viitor deputat AUR, va expune in aceasta campanie toate mizeriile si ilegalitatile care s-au facut in aceste decenii in Timis. Mai precis, cum si cine a furat, dovediti cu documente si cu sesizarea de rigoare a Parchetelor, DNA, DIICOT si celorlalte institutii care apara legea si patrimoniul public adica avutul cetatenilor.

Lista continua in acest fel cu fiecare candidat AUR Timis. Ii vom prezenta public pe fiecare. Daca vrem sa schimbam cu adevarat Romania, MERITOCRATIA pe care trebuie sa o oferim este ceea ce vom putea face ca profesionisti pentru Timisoara, Timis si Banat in Parlment si nu ce am facut pentru propriul partid care ne nominalizeaza pe liste. Vom fi mereu printre oameni si pentru oameni!”, spun reprezentantii AUR. (AUR Timis, Patricia Marcut)

One thought on “AUR Timis a depus listele cu candidatii “aruncati” in valtoarea alegerilor parlamentare din 1 decembrie. Fostul sef al Camerei de Conturi Timis, pe loc eligibil la Camera Deputatilor

  1. ma uit la jorjica cum a reusit el sa faca din aur un partid de sistem, de pluton, capabil de a fi vioara a zecea la guvernare cu 6% voturi. pentru ca partidul asta de care se temeau toti a devenit o caricatura penibila. partidul antisistem a devenit cel mai conformist posibil. apropo, cum pot fi capi de lista la senat si camera derutatilor un notoriu betivan care injura si ameninta noaptea la telefon un presedinte de camera a parlamentului si unul care are interdictie de a se apropia de familie din cauza actelor de violenta si a amenintarilor? doar intreb!
    Halo, hauristii, raspundeti si mie? as vrea sa va votez, ziceti-mi si mie de ce ii aveti pe astia capi de lista.

Leave a Reply