Alfred Simonis, presedinte PSD Timis: “Unii politicieni vin in Timis doar in pragul alegerilor” (P)

Depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna a readus in atentia publica o meteahna mai veche a unor partide: punerea pe liste a unor politicieni care nu au nicio legatura cu Timisul si Timisoara. Ca si acum patru ani, si in ciclul electoral care urmeaza PNL si USR deschid listele de candidati cu oameni, spun social-democratii, „parasutati” de la Bucuresti in cautarea unui loc caldut in Parlament.


„A devenit deja o obisnuinta pentru USR si PNL sa puna pe liste in Timis oameni care ne trec pragul doar in ani electorali. Acestia apar ciclic, o data la patru ani si fac promisiuni pe care le uita pana in urmatoarea campanie electorala.

Este jignitor la adresa timisenilor si timisorenilor, iar noi, Partidul Social Democrat, am ales sa trimitem in Camera Deputatilor si Senat oameni de-ai locului, pe care lumea ii cunoaste si care pana acum au dovedit cu fapte ca se zbat pentru interesele judetului nostru. Sa stiti ca multe dintre obiectivele realizate in ultimii ani, fie ca vorbim despre infrastructura de transport sau sanatate, se datoreaza si colegilor mei Sorin Grindeanu, Eugen Dogariu si Sebastian Raducanu”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Alfred Simonis.

Social-democratii timiseni cred ca alegatorii vor sanctiona acest mod de lucru al partidelor care opteaza pentru „implanturi” de la Bucuresti. „Adevarul este unul singur: toti parlamentarii de Timis, indiferent de partidul din care provin, trebuie sa faca front comun pentru interesele judetului si Timisoarei.

Din pacate, unii dintre ei sunt total dezinteresati de acest aspect pentru ca unica lor tinta este un loc in Parlament, nicidecum vreun proiect al Timisoarei, de exemplu. Colegii mei au forta sa suplineasca dezinteresul altor deputati sau senatori de Timis, dar e pacat ca unii sa ne treaca pragul doar cand au nevoie de voturi”, a conchis Alfred Simonis. (PSD Timis)

Leave a Reply