Traseistul Ovidiu Szime a „poposit” in PNL Timis, dupa AUR si Romania Puternica! N-a venit cu mana goala, ci cu 200 de colegi

Un numar de aproximativ 200 de noi membri are PNL Timis din aceasta saptamana. Sunt membrii filialei locale a Partidului Romania Puternica, ei au facut pasul decisiv spre liberali in frunte cu Ovidiu Szime, cunoscut mai ales pentru aparitiile sale alaturi de fostii colegi de la AUR.


Nu a mai rezonat cu acest partid si a trecut la Romania Puternica, iar acum e liberal cu acte. L-a convins Marilen Pirtea, spune Szime, cu proiectul sau pentru PNL Timisoara

Fondator al AUR Timis, Szime a dorit ulterior sa fie, pe listele acestui partid, presedinte al CJ Timis. Nu i-a reusit, dar acum are tot viitorul politic in fata, unul liberal, dupa ce a fost ”absorbit”, odata cu toata filiala de la Romania Puternica, la PNL Timis. Mai mult doi ”romani puternici” au primit loc si in biroul judetean al liberalilor.

„Astazi am avut placerea sa primim in randurile noastre organizatia judeteana a Partidului Romania Puternica, printr-o fuziune prin absorbtie. Domnul Szime si inca un coleg pe care dansii il vor desemna vor face parte din biroul interimar judetean, restul urmand sa se integreze in organizatiile locale ale PNL. Nu a venit din AUR in PNL (n.r. Ovidiu Szime), e clar ca buna ziua. Nu au fost de acord cu principiile pe care le-au gasit in AUR, au infiintat un alt partid si acum s-au inscris in PNL. Simplu ca buna ziua. ”, a anuntat, Vasile Blaga, presedintele interimar al PNL Timis, in cadrul unei conferinte.

Ovidiu Szime spune ca a intrat in politica pentru a face bine pentru oameni. Marilen Pirtea a fost cel care l-ar fi convins sa faca pasul spre liberali.

Am vrut sa fac ceva pentru oameni. Pentru ca nu m-am mai regasit in AUR, am hotarat sa plec, am trecut la un partid nou, Romania Puternica, de centru-dreapta, iar acum am optat, la discutiile purtate astazi cu colegii de la PNL, sa facem acest pas.

Noi ca si fosti membri ai partidului Romania Puternica eram o formatiune de centru-dreapta, era natural sa ne indreptam catre o formatiune de dreapta. Mi-a placut foarte mult proiectul pe care domnul presedinte Marilen Pirtea mi l-a prezentat si cu siguranta, in anii ce urmeaza, PNL Timis si PNL Timisoara vor arata ca ceea ce s-a intamplat deocamdata e doar un foc de paie si va reusi cu toate fortele sa recastige Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis”, a declarat si Ovidiu Szime.

Lista noilor liberali mai include si alte persoane, pe care fruntasii liberali i-au prezentat public, asa cum au facut si saptamana trecuta: Marcel Fonta (Giarmata), Marius Ionescu (Dumbravita), Elena Nina Constantinescu (Giroc), Anghel Pacuraru (Becicherecu Mic), Raluca Adelina Gozob (Timisoara), Ion Nicolae Sarbu (Timisoara), Nicolae Eremici (Dumbravita), Mihaela Maria Cristea (Sag), David Ioan Viorel Dobra (Lenauheim), Daniel Chirila (Giarmata), Ciprian Ionel Arnautu (Timisoara), Florin Raicu (Mosnita Noua), Caius Andrei Neamtu (Lugoj), Stelian Cucaila (Timisoara) Alexandru Bolbos (Timisoara), Florin Gagea (Timisoara), Florin Petrisor Stefanescu (Jebel) si Constantin Osain (Timisoara). (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply