Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Caras-Severin, exact in ziua in care Romeo Dunca a anuntat ca trece la Forta Dreptei

Procurorii DNA au descins, luni, la Consiliul Judetean Caras-Severin si la Spitalul Judetean Resita de unde ridica documente, intr-un dosar in care este cercetata vanzarea unui aparat RMN cu suma de 10.000 de euro, afirma surse judiciare.


Aparatul RMN ar fi fost vandut, sustin surse din randul anchetatorilor, in timpul conducerii anterioare a Spitalului Judetean Resita, cu suma de 10.000 de euro, in ciuda faptului ca proprietarul aparatului era Consiliul Judetean Caras-Severin si nu spitalul. CJ Caras-Severin daduse acest aparat in administrare unei societati.

Presedintele CJ Caras-Severin, Romeo Dunca, a confirmat pentru Express de Banat ca procurorii DNA sunt la Consiliul Judetean Caras-Severin, unde au solicitat documente legate de aparatul RMN de la Spitalul Judetean.

”Cei care au incercat sa ma lege de acest subiect s-au bucurat degeaba! Le punem la dispozitie toate documentele, dar eu nu am niciun fel de problema!”, a declarat Romeo Dunca pentru presa locala.

Descinderea procurorilor anticoruptie vine exact in ziua in care Romeo Dunca a anuntat ca trece de la PNL la Forta Dreptei.

Nu am facut politica pana inainte de alegerile din 2020 si liberalii au fost primii la care am venit. Valorile liberale sunt cele care m-au convins. Sunt atat de multi oameni seriosi pe care i-am gasit in partid si atatia primari PNL care au crezut in mine, incat schimbarea radicala a orientarii mele politice ar fi o jignire pentru ei si o dovada ca am gresit in trecut pentru mine.

Forta Dreptei e plina de fosti PNL-isti stigmatizati sau nemultumiti care in sinea lor asteapta indreptarea partidului care initial i-au consacrat sau primit ca membrii in trecut. Sunt convins ca greselile conducatorilor nostri vor genera rezultate slabe care vor dicta schimbari.

In urma lor lucrurile se vor putea indrepta si familia liberala se va putea regrupa. Asadar, in concluzie, raman sa candidez alaturi de Ludovic Orban si sa pun osul pentru a face procentul de intrare in Parlament. Egal daca in lipsa lui va trebui sa ma intorc acasa la munca pe care am facut-o in ultimele 3 decenii. Doresc sa ajung in Parlament pentru a da glas celor care m-au votat, dar nu voi alege calea sigura, pe munca altora. Raman cu cei din Forta Dreptei alaturi de Orban si cei pe care ii cunosc deja!”, a declarat Dunca. (G.I.)

Leave a Reply