My Aquatim, aplicatia online prin care abonatii Aquatim SA Timisoara au acces la toate informatiile de care au nevoie in relatia cu societatea comerciala (P)

Aquatim a lansat o versiune actualizata a aplicatiei My Aquatim, disponibila pentru sisteme Android si iOS. Aplicatia se poate descarca din Google Play si AppStore si se adreseaza atat consumatorilor care dispun de un contract cu Aquatim SA, cat si celor care nu dispun de acesta.


Pentru a beneficia de facilitatile aplicatiei, utilizatorii trebuie sa-si creeze un cont pe baza de nume de utilizator, adresa de email si parola.

Consumatorii care au incheiat un contract cu compania de apa si au un cod de client, vor avea acces facil la contul de client pentru vizualizarea si plata facturilor, evidenta platilor, transmiterea indexului contorului si urmarirea istoricului de consum. De asemenea, aplicatia le ofera si posibilitatea de a gestiona mai multe contracte si locurile de consum aferente acestora.

Pentru o informare directa si rapida, My Aquatim permite setarea adreselor pentru care utilizatorii doresc sa primeasca notificari despre avarii si interventiile planificate. In plus, consumatorii pot urmari informatiile despre calitatea apei din zona lor de interes, pot transmite o sesizare si pot programa o audienta. Aceste facilitati sunt disponibile atat pentru consumatorii cu contract, cat si pentru cei care nu dispun de acesta, precum sunt cei care locuiesc in condominii.

La instalarea aplicatiei My Aquatim, consumatorii care au deja un cont creat in portalul de clienti pe www.aquatim.ro trebuie sa-si creeze un cont nou, insa, pot folosi aceleasi elemente de identificare.

Aplicatia My Aquatim raspunde nevoii de informare directa si ofera avantaje tuturor categoriilor de clienti – celor care au un contract incheiat cu Aquatim SA si doresc sa-si gestioneze sigur si eficient contul de client, dar si celor care locuiesc in condominii si doresc sa fie informati despre activitatea companiei in zona lor de interes. (Aquatim, Compartimentul Comunicare)

Leave a Reply