Candidatii PSD Timis, lansati oficial in cursa pentru alegerile parlamentare! Finul lui Grindeanu, din nou locul 1 la Senat

Liderii Partidului Social Democrat, alaturi de cei alesi sa intre in lupta pentru locurile de parlamentar din partea Timisului, si-au depus oficial candidaturile, azi, la Palatul Administrativ, pentru posturile de senator si deputat.


In prim plan s-au aflat Alfred Simonis, Sorin Grindeanu, Eugen Dogariu si Titu Bojin, alaturi de numerosi membri ai partidului, au depus candidaturile pentru scrutinul din decembrie. Reprezentantii formatiunii politice spun ca sunt hotarati sa castige alegerile in cel mai vestic judet al tarii.

”Astazi, odata cu depunerea candidaturilor, noi spunem si ceea ce vrem sa facem in judetul Timis, si anume, sa castigam alegerile. Sa fim pe locul intai. E tinta noastra. E un lucru absolut posibil pentru ca avem cea mai buna lista. Avem pe lista oameni care au si experienta, dar sunt si oameni noi, iar ceea ce propunem noi, ca de fiecare data, este seriozitate, implicare si realizarea proiectelor pe care le avem ca tinta pentru urmatorii patru ani”, a declarat Sorin Grindeanu, numarul unu al PSD Timis la lista pentru Camera Deputatilor..

Seful de filiala, Alfred Simonis, a lasat functia de parlamentar, pentru a conduce judetul de pe postul de presedinte al Consiliului Judetean Timis. Asadar, o intoarcere acasa pentru a sustine comunitatea. Iar mesajul sau a scos in evidenta faptul ca cei care vor candida pentru PSD la alegerile parlamentare sunt chiar oameni ai locului, nu ”Parasutati”.

”Avem o lista de candidati competenti, asa cum spunea si Sorin, si nu in ultimul rand, as spune ca suntem pana in acest moment, din ceea ce s-a vehiculat in spatiul public, singurul partid care propune candidati locali, oameni politici din Timis pentru alegerile parlamentare din Timis. Toate celelalte forte politice au candidati parasutati de la Bucuresti. Acestia deschid lista USR, deschid lista la PNL, dar si la alte partide. Prin urmare, ne propunem sa castigam alegerile cu candidati din Timis si sa facem foarte multe lucruri bune in continuare impreuna”, a spus Alfred Simonis.

Pe lista celor alesi de PSD sa obtina voturile cetatenilor sunt candidati care au demonstat in ultimii ani implicare pentru judet, mai spune Simonis.

”Avem o lista care e deschisa la Senat de senatorul Eugen Dogariu, iar la Camera Deputatilor de Sorin Grindeanu. Avem o echipa de candidati care au demonstrat in acesti ultimii ani implicare si realizari in ceea ce inseamna atragerea de investitii importante in judetul Timis. Avem garantia ca parte dintre ei se vor afla la masa deciziei in continuare la Bucuresti, acolo unde e nevoie de determinare si forta pentru a atrage investitii. In judetul Timis avem garantia ca vom implementa proiecte care sunt in diferite faze in acest moment, dar si altele noi.”, a mai subliniat liderul social-democrat.

Astfel, PSD Timis a decis ca prima pozitie pe lista de la Camera Deputatilor va fi ocupata de Sorin Grindeanu, in prezent deputat de Timis si ministru al Transporturilor, in timp ce locul doi ii revine lui Sebastian Raducanu, actual senator si secretar executiv al PSD Timis. Adrian Cionca, prim-vicepresedinte al organizatiei judetene, va ocupa locul trei, iar Marius Stoian, primarul comunei Birda, se va afla pe pozitia a patra. (I.P.)

One thought on “Candidatii PSD Timis, lansati oficial in cursa pentru alegerile parlamentare! Finul lui Grindeanu, din nou locul 1 la Senat

Leave a Reply