Lefties, brandul de moda pentru familie la preturi accesibile al Grupului Inditex, deschide joi, 10 octombrie, cel mai nou concept de Digital Store in Iulius Town (P)

Joi, 10 octombrie, magazinul Lefties isi va deschide oficial portile in Iulius Town Timisoara. Brandul face parte din Grupul Inditex, una dintre cele mai mari companii de retail de moda din lume, care detine ZARA, Bershka, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius si Oysho.


Lefties Digital Store se afla la etajul Iulius Mall din ansamblul Iulius Town si este dispus pe o suprafata de 5.000 mp, unde se gasesc cele mai versatile si confortabile colectii vestimentare pentru intreaga familie – femei, barbati, adolescenti, copii si bebelusi – la cele mai accesibile preturi.

Caracteristicile cheie ale magazinului din Iulius Town includ: cabine de proba inteligente, casele Easy Pay pentru plati cu card sau numerar, statii dedicate pentru returnarea articolelor achizitionate si serviciul de personalizare a articolelor de imbracaminte si accesoriilor. Magazinul Digital Lefties va avea, de asemenea, o dispunere unica a produselor, facilitand o identificare rapida a articolelor dorite de catre clienti, fie in functie de pret, fie de stilul personal.

Extinderea Lefties mizeaza pe conceptul unic de Digital Store introdus in Romania, oferind spatii comerciale ample cu suprafete cuprinse intre 3.000 si 5.000 de metri patrati, magazinul fiind echipat cu tehnologie avansata pentru o experienta de cumparaturi facila, integrata si eficienta.

Cabine de proba inteligente

Magazinul Digital Lefties introduce un sistem inovator de organizare in zona cabinelor de proba, care reduce timpii de asteptare. Daca gradul de ocupare depaseste 50%, sistemul activeaza automat un numar de ordine, permitand clientilor sa continue cumparaturile pana cand se elibereaza o cabina de proba, nemaifiind necesar sa ramana la coada. Notificarile sunt trimise prin intermediul aplicatiei Lefties sau printr-un bilet imprimat atunci cand cabina de proba devine disponibila. Cabinele de proba sunt dotate, de asemenea, cu un carusel pentru returnari, clientii avand posibilitatea de a introduce printr-o fanta dedicata, articolele pe care decid sa nu le achizitioneze, urmand a fi trimise direct in depozit pentru procesare de catre personalul magazinului.

Easy Pay

Acest sistem inovator de plata foloseste tehnologia RFID pentru a scana instant articolele pe care clientii le selecteaza pentru achizitie si permite plati prin numerar, card sau telefon mobil. Easy Pay elimina cozile la casa, permitand clientilor sa plateasca din orice sectiune a magazinului, simplificand totodata procesul de indepartare a etichetelor de securitate de pe articole.

Lefties Lifestyle: Mai mult decat moda, un stil de viata

Odata cu lansarea Digital Store, Lefties aduce conceptul sau de lifestyle unui public mai larg din Romania, oferind piese esentiale atemporale, durabile si de inalta calitate pentru toata familia. Colectiile pentru femei, barbati, adolescenti, fete, baieti si bebelusi sunt concepute tinand cont de nevoile cotidiene ale clientilor, oferind astfel haine versatile si usor de purtat.

Abordarea Lefties in materie de moda accesibila se concentreaza pe piese de baza atemporale care transcend tendintele schimbatoare, punand accent pe moda functionala, durabila si de inalta calitate pentru toti, potrivita pentru orice ocazie.

(Iulius Town, Departament PR, Consuela Dobos)

Leave a Reply