De pe autostrada, in sala pasilor pierduti! Fostul politist Valer Kovacs si-a sustinut nevinovatia la Tribunalul Timis / “Jucam ultima carte”

Tribunalul Timis a lasat in pronuntare, la termenul de ieri, dosarul in care fostul politist Valer Kovacs, de la Brigada Autostrazi, a inceput „batalia” cu Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si Ministerul Afacerilor Interne pentru anularea deciziei de destituire din functie si revenirea in politie.


„Amana pronuntarea la data de 15.10.2024. Stabileste ca pronuntarea hotararii se va face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”, se mentioneaza in incheierea pronuntata, ieri, in sedinta publica, de instanta de contencios administrativ si fiscal.

Verdictul este asteptat cu infrigurare de fostul agent de politie, care-si clameaza nevinovatia in tiradele cu care si-a obisnuit fanii pe TikTok si Facebook, presarate cu critici aspre la adresa sefilor din IGPR, dar si a „borfasilor” din clasa politica. „Jucam ultima carte. O zi cu speranta, o zi in care se poate face dreptate, o zi in care pot dovedi ca sunt nevinovat si nu am adus prejudicii de imagine institutiei.

Alaturi de un avocat profesionist, dl. Florin Kovacs, pentru dreptate la Tribunalul Timis, in proces cu Politia Romana, respectiv Ministerul Afacerilor Interne, Romania, condus de dl. Catalin Predoiu.

O zi in care pot dovedi ca am adus institutiei mai multe beneficii de imagine, decat tot departamentul care a decis excluderea mea din politie. Cu Dumnezeu inainte”, este mesajul cu care, ieri, Valer Kovacs a trecut prin sala pasilor pierduti.

Astazi, la ora 10, a fost programata dezbaterea intr-un alt dosar (1164/30/2024, inregistrat in 15.03.2024), cu aceleasi parti, Valer Kovacs – reclamant, Politia Romana si Ministerul Afacerilor Interne, parati. Obiectul dosarului: litigiu privind functionarii publici statutari. (G.I.)

2 thoughts on “De pe autostrada, in sala pasilor pierduti! Fostul politist Valer Kovacs si-a sustinut nevinovatia la Tribunalul Timis / “Jucam ultima carte”

  1. Bine a zis Godina ca ai tupeu maxim, tu ai curaj sa spui ” cu Dumnezeu inainte”? Cand te-ai uitat ultima oara in oglinda atat tu cat si avocatul tau?

Leave a Reply