Sorin Grindeanu il face praf pe Ciuca, dupa ce liderul PNL a anuntat sfarsitul coalitiei de guvernare. “Insira cuvinte multe si ii iese o fasole cu carnati”

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor si unul dintre liderii social-democrati cu greutate in partid, i-a dat o replica dura presedintelui PNL, Nicolae Ciuca, dupa ce liberalul a anuntat sfarsitul aliantei cu PSD.


„Coalitia de guvernare cu PSD se opreste aici. Ramanem in executiv doar pentru a impiedica escaladarea completa a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a castiga alegerile”, a declarat Ciuca, in urma deciziei CCR de a invalida candidatura Dianei Sosoaca la alegerile prezidentiale.

Grindeanu l-a persiflat pe Ciuca, intr-un limbaj complet neacademic, despre care a spus ca are probleme cu limba romana.

Ciuca al nostru nu se dezminte! Dupa o lupta acerba de 3 minute cu limba romana, ne anunta ca pleaca, dar ramane! Insira cuvinte multe si ii iese o fasole cu carnati. Nici el nu cred ca intelege ce vrea sa spuna.

Flancat de un steag si de-o masa, citeste disciplinat, de pe prompter, un discurs scris – probabil, de Rares Bogdan – intr-un moment de plictiseala. Din toata ciorba de expresii, intelegem ca domnul Nicolae Ciuca nu pleaca din bucatarie, ci doar se da cu un pas mai aproape de oala cu fasole… Sa o pazeasca! In pofida loviturii de polonic pe care si-o da peste ideile proclamate pana de curand despre aceasta Coalitie politica, dl. Ciuca uita ca are obligatia sa asigure stabilitatea Romaniei.

Crizele de personalitate, provocate de foamea de procente, nu trebuie sa afecteze viata romanilor! Scopul Coalitiei PSD-PNL a fost si ramane acela de a guverna eficient! Ii recomandam sa aiba rabdare deoarece, in doua luni, romanii il vor pune acolo unde ii este locul!”, este mesajul postat de Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook. (Mara Ion)

One thought on “Sorin Grindeanu il face praf pe Ciuca, dupa ce liderul PNL a anuntat sfarsitul coalitiei de guvernare. “Insira cuvinte multe si ii iese o fasole cu carnati”

  1. Rîde ciob de oala sparta , screci , rînjilă , scălîmbăială , dute ma la Aurica inspectoarea tradatoarea latifundiara

Leave a Reply