“Saptamana bobocului” la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara

Tinerii care au fost admisi la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, proaspetii studenti, au avut partea de cateva zile de acomodare cu mediul universitar si cadrele didactice cu care se vor intalni la cursuri, laboratoare si seminarii.


Intitulata „Saptamana bobocului”, prima saptamana a anului universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara (UMFVBT) a fost „full” de evenimente introductive de informare, cat si sociale, culturale, sportive si stiintifice.

De altfel, intr-un comunicat al organizatiilor studentesti, „bobocii” au fost anuntati ca, in saptamana ce tocmai s-a terminat, ii va astepta cateva zile de neuitat.

In primul rand, va uram bun venit la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara. Intre 28 septembrie si 4 octombrie 2024, Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara va pregateste o serie de activitati captivante, academice si sociale, care va vor ajuta sa va integrati rapid in viata universitara. Fie ca sunteti la Medicina, Asistenta Medicala Generala, Medicina Dentara sau Farmacie, veti descoperi ce inseamna sa faceti parte din comunitatea UMFVBT.

Ce va asteapta?

Tururi ghidate ale facultatii, pentru a explora campusul si viata de student.

Workshop-uri academice si training-uri, pentru a va pregati de provocarile viitoare.

Targuri de asociatii si carti, unde veti cunoaste organizatiile studentesti.

Activitati recreative si petreceri: de la filme si plimbari, pana la petreceri memorabile precum „Stoma Party” si „Party UMFT” la Heaven.

Organizatiile studentesti – SSMT, EMSA, SSCR, TDSA si LSFT – va vor ghida pas cu pas pentru a incepe aceasta noua etapa. Inscrierea la activitati se face accesand link-ul de mai jos. Te asteptam cu drag sa faci primul pas in universul UMFT!”, este mesajul cu care au fost intampinati proaspetii studenti.

Astfel, in saptamana ce tocmai a trecut, au avut parte de targul asociatiilor studentesti, tur campus, prezentarea asociatiilor studentesti, Stoma Party, petrecerea UMFVBT is Heaven Chapter, workshop-uri, targ de carti, movie night, training despre managementul stresului, seara de board games, pranz Yamy Bistro, plimbare cu vaporetto, dar si alte evenimente care au fost anuntate pe paginile de social media ale asociatiilor studentesti. (E.T.)

 

Leave a Reply