Career Days UVT 2024: Studentii si absolventii Universitatii de Vest din Timisoara sunt asteptati cu CV-uri de companiile angajatoare din vestul tarii

Universitatea de Vest din Timisoara isi asuma rolul de organizator si facilitator pentru o serie de evenimente dedicate intalnirilor dintre studenti si companiile din Timisoara si din regiune, in care studentii interactioneaza cu reprezentantii companiilor angajatoare si comunica despre optiunile si oportunitatile de cariera oferite.


Avem onoarea de a va invita sa participati la o noua editie din seria evenimentelor de networking utile in parcursul profesional al studentilor si absolventilor UVT, desfasurata sub genericul „Career Days UVT 2024”, organizata in zilele de 8 si 9 octombrie 2024 (in spatiile centrale din sediul principal, V.Parvan nr 4).

Evenimentul de networking va fi deschis marti, 8 octombrie, incepand de la ora 9.30, cu participarea conducerii UVT, a rectorului UVT, Marilen Gabriel Pirtea, a prorectorilor si reprezentantilor din echipele de conducere ale celor 11 facultati din UVT, alaturi de care se vor afla reprezentanti ai companiilor angajatoare.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Am obisnuit mediul de afaceri din Timisoara cu un firesc rol pe care UVT si l-a asumat in ultimii ani, de facilitator al relatiei cu studentii, in perspectiva viitoarelor cariere pe care acestia le pot viza inca din timpul studentiei.

Zeci de parteneri institutionali din Timisoara si regiune vor avea reprezentanti deschisi dialogului in cele doua zile ale evenimentului de networking „Career Days UVT”, angajatori din domeniul industriei auto, bancar, retail, al serviciilor financiare si profesionale, dar si din alte domenii inovatoare, de interes pentru cei care cauta cai de dezvoltare profesionala si job-uri specializate, de viitor.

Timp de doua zile, universitatea se transforma intr-un amfiteatru reprezentativ pentru economia regiunii noastre, cu zeci de oportunitati de cariera si dezvoltare vocationala, deschise studentilor si absolventilor UVT.”

Programul va cuprinde sustinerea ofertelor de cariera avansate de companiile angajatoare si depunerea de candidaturi si CV-uri din partea studentilor si absolventilor. Va asteptam!

(Universitatea de Vest din Timisoara, Horea Bacanu)

Leave a Reply