Ce faci in weekend cu cei mici? Iulius Town te asteapta la teatru de copii si la proiectia 360º „Lumea Subacvatica” din cadrul MINA Pop-Up (P)

In acest weekend, intreaga familie este asteptata in Iulius Town, unde puteti sa va bucurati de experiente inedite si sa va faceti amintiri speciale. Competitia „Sah in scoala” ii provoaca pe micii jucatori sa se gandeasca la mutari strategice, MINA Pop-Up va invita la trei show-uri imersive in premiera la Timisoara, iar teatrul de papusi continua sa puna in scena povestile din copilarie.


Daca sunteti pasionat de arta sau pur si simplu va doriti o maniera creativa de a va petrece timpul liber, Iulius Town va face o invitatie cu totul aparte. In parcarea UBC 0 se afla MINA Pop-Up, expozitia itineranta a MINA muzeul imersiv al noilor arte. Veti avea ocazia sa admirati trei expozitii multimedia aduse in premiera: „Van Gogh”, „Constelatii Interioare” – o incursiune in mitologie si proiectia pentru copii „Lumea Subacvatica”.

Pretul unui bilet este de 35 de lei pentru copii si 45 de lei pentru adulti si include accesul la toate cele trei expozitii. Puteti sa achizitionati biletele de pe site-ul www.minamuseum.com sau direct din locatie. MINA Pop-Up va avea loc pana pe 12 ianuarie 2025, prerioada in care vor avea loc mai multe spectacole imersive.

Sambata, cea mai captivanta competitie de sah pentru copii se intoarce in Iulius Town. Considerat unul dintre cele mai vechi sporturi, sahul stimuleaza gandirea critica si le dezvolta copiilor capacitatea de crea strategii. Participarea la concurs este gratuita, iar inscrierile se fac la chess.family@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0746098273.

Seria diminetilor in compania teatrului pentru copii continua la Iulius Town si in acest final de saptamana Duminica, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati in food court, unde vor afla povestea „Ursului pacalit de vulpe”.

Iulius Congress Hall gazduieste pe 10 octombrie o noua editie a UBC Talks, eveniment dedicat comunitatii din cladirile de birouri United Business Center si nu numai. Editia aceasta va fi sustinuta de Adrian Fatol si Andrei Boros de la Porsche Engineering, care vor discuta despre inteligenta artificiala. Evenimentul va incepe de la ora 17,30, iar participarea se face pe baza de inscriere in formularul: https://forms.gle/VctwodsprBqTt4k5A. Mai multe informatii despre eveniment puteti afla pe pagina de Facebook United Business Center Timisoara. (Departament PR, W: www.iuliustown.ro, E: pr@iuliustown.ro)

Leave a Reply