CCIA Timis: Misiune economica banateana la WORLD EXPO OSAKA 2025 (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura organizeaza in perioada 22 iunie – 5 iulie 2025 o noua misiune economica in Japonia dedicata valorificarii potentialului de colaborare dintre cele doua tari, in contextul Expozitiei Mondiale care va avea loc la Osaka, in perioada 13 aprilie-13 octombrie 2025.


Misiunea economica ofera oamenilor de afaceri romani oportunitatea de a-si extinde activitatea pe piata nipona si nu numai, prin contactarea expozantilor din intreaga lume si participarea la multiplele evenimente din cadrul expozitiei.

Pe langa intalnirile cu expozantii, programul cuprinde si intrevederi cu oficialii romani si niponi prezenti in Pavilionul Romaniei, prilej de promovare a companiei si de obtinere de informatii si contacte de afaceri utile.

Expo Osaka are ca tema „ Designing Future Society for Our Lives”. Cele trei teme secundare ale expozitiei „Saving Lives”, „Empowering Lives” si „Connecting Lives” subliniaza contributia statelor la atingerea obiectivelor de dezvoltare sustenabila. Se asteapta participarea a peste 150 de tari si 25 de organizatii internationale, precum si vizita a peste 28 de milioane de vizitatori.

Pavilionul Romaniei, denumit „The Romanian Magic Box-Creativity and Interactivity” este construit sub deviza sustenabilitatii si reprezinta un model de dezvoltare bazata pe reciclare si reutilizare.

Pentru o experienta unica, companiile timisene vor avea si un program de vizitare a obiectivelor turistice apartinand culturii si civilizatiei nipone: Tokyo, Kyoto, Kamakura.

Costul deplasarii este de 3990 euro/pers. si include:

Intrare la World Expo Osaka

Transport cu avionul

Cazare 10 nopti cu mic dejun inclus

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Insotitor de grup

Termen de confirmare: 05.05.2025


Relatii suplimentare privind procedura de inscriere la telefon: 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro.

Persoana de contact: Stana Stoianov, Director Dept. Relatii Economice cu Mediul de Afaceri.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply