Traficant de droguri care vindea cannabis elevilor de la Liceul Electrotim, arestat preventiv! Tanarul avea „domiciliul” in propriul autoturism

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial  Timisoara au dispus, la data de 27.09.2024, retinerea unui inculpat in varsta de 24 de ani, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.


Din probele administrate in cauza a rezultat ca, in seara de 26.09.2024,  in urma unui apel in sistem 112, politisti din  cadrul Politiei Municipiului  Timisoara – Sectia 2 Politie aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, l-au depistat in flagrant pe inculpat, detinand in autoturism, dar si asupra sa, mai multe recipiente si pungi continand cantitatea totala de aproximativ 450 grame canabis precum si un cantar de mici dimensiuni.

Cercetarile efectuate  au relevat ca inculpatul a parasit domiciliul (pe fondul unor neintelegeri familiale) si s-a instalat in autoturism, pe care l-a parcat in proximitatea unei unitati de invatamant (Liceul Electrotimis n.red.), comercializand drogul de risc catre consumatori, inclusiv minori.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara .

Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis a dispus, in ziua de 27.09.2024, arestarea preventiva a  inculpatului pentru o perioada de 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply