Aquatim: Extinderea retelelor de apa si canalizare in orasul Recas / Contract in valoare de peste 1,2 milioane de lei (P)

In data de 26 septembrie 2024, Aquatim a semnat contractul de lucrari CL 5 – „Extindere retea de distributie apa potabila si canalizare menajera, bransamente apa si racorduri in orasul Recas, judetul Timis”, cu firma S.C. VIMATO S.R.L.


Contractul, in valoare de 1.266.285,63 lei, fara TVA, include lucrari de extindere a retelelor de apa (905m) si canalizare (1116 m) pe trei strazi din localitatea Recas, respectiv Calea Bazosului, Venus si Saturn.

Contractul are durata de executie 6 luni si 36 luni garantie.

Acest contract face parte din proiectul „Extindere retele de apa si canalizare in aglomerari mai mari de 2000 locuitori echivalenti in judetul Timis”, in cadrul caruia locuitorii din Timisoara, dar si din Recas, Gataia, Deta, Ciacova, Cenad si Liebling, vor beneficia de extinderea retelelor de apa potabila si de canalizare.

Prin intermediul Planului National de Redresare si Rezilienta se urmareste consolidarea cadrului de reglementare pentru managementul sustenabil al sectorului de apa si apa uzata si accelerarea accesului populatiei la servicii de calitate conform directivelor europene.

De asemenea, se doreste cresterea gradului de acces al populatiei, in special din zonele rurale, la un serviciu public de apa si canalizare conform cu cerintele Directivelor europene si accesibil tuturor categoriilor sociale. Totodata, in timp, se doreste imbunatatirea igienei, sanatatii si bunastarii la nivelul comunitatilor/gospodariilor beneficiare. (Aquatim, Crina Chirila, Responsabil Promovare Proiecte Europene)

NOTA: Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Foto: arhiva

Leave a Reply