Un depozit de mobila din Dumbravita, mistuit intr-un incendiu extrem de violent! “Au fost afectate autoturismele parcate in frontul stradal” anunta ISU Timis

In cursul noptii de sambata spre duminica, in jurul orei 23, pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit in comuna Dumbravita, la un depozit de mobila.


La locul evenimentului s-au deplasat de urgenta 30 de pompieri din cadrul Detasamentelor 1 si 2 Timisoara, cu 7 autospeciale de stingere, o autoscara mecanica si un echipaj SMURD.

La sosirea la locul evenimentului s-a constatat ca incendiul se manifesta generalizat la un spatiu de depozitare, nivel parter, pe o suprafata de aproximativ 250 mp, cu pericol de propagare la cladirea invecinata.

Pompierii au lichidat incendiul in limitele gasite. Suprafata totala afectata de incendiu este de aproximativ 250 mp. In urma incendiului au fost afectate autoturismele parcate in frontul stradal. Nu s-au inregistrat victime. Cauza probabila a producerii incendiului este in curs de stabilire”, a transmis ISU Timis.

Leave a Reply