Parintii din Timisoara, invitati la conferinta „Modern Family Challenges” / VEZI programul evenimentului din 5 octombrie (P)

In luna octombrie continuam seria de conferinte educative „Modern Family Challenges” cu o editie in Timisoara. Sambata, pe 5 octombrie, intre orele 10 si 14, parintii din Timisoara sunt invitati sa participe la o sesiune plina de informatii utile si experiente interactive, menite sa sprijine educatia si dezvoltarea noilor generatii de parinti.


Intrarea este libera, iar participantii vor avea ocazia sa descopere sfaturi valoroase si sa ia parte la experiente interactive oferite de partenerii nostri. Inscrierea se face pe platforma www.moderndads.ro, sectiunea Evenimente.

Conferinta va debuta cu un moment introductiv dedicat provocarilor moderne ale familiei, urmat de o serie de prezentari si momente care vor aborda teme esentiale pentru parintii moderni: sanatatea fizica si emotionala a copilului, importanta jocului in dezvoltarea lui, educatia financiara a copilului si bugetul familiei si multe altele.

Gabriela Maalouf, psiholog specializat in tehnici de inteligenta emotionala si parenting, va discuta in cadrul prezentarii „Cum sa inteleg emotiile copilului meu?” despre modalitati prin care parintii pot dezvolta o relatie mai puternica si mai deschisa cu copiii lor, bazata pe intelegerea profunda a emotiilor si nevoilor celor mici, despre cum pot gestiona relatia copiilor cu tehnologia si tantrumurile specifice varstei. De asemenea, stilul de parenting specific parintilor si relatia de cuplu odata cu nasterea copilului, sunt elemente esentiale, care pot influenta dinamica familiei.

PROGRAM EVENIMENT:

Cum sa inteleg emotiile copilului meu. Gestionarea in familie a tantrumurilor, crizelor de furie si accesul la ecrane, Gabriela Maalouf, Psiholog

Preventia si trusa de prim ajutor in sezonul rece, Daniela Haidu, Dr Farmacist & Partener Young Living

Cea mai importanta conversatie e si despre bani!  Roxana Nicoleta Baciu – Coordonator Zonal Comunicare, Profesor Scoala de Bani.

Family Talks: Joaca – forma de relaxare si de invatare pentru copil

Conferinta este organizata in colaborare cu parteneri de incredere precum BCR & Scoala de Bani, Young Living, Cappy si Mommy HAI.

Te asteptam sa ni te alaturi si sa contribui, alaturi de noi, la cresterea unei generatii de copii echilibrati si bine pregatiti pentru viitor!

Detalii suplimentare si inscriere pe: www.moderndads.ro/modern-family-timisoara/

 


Despre „Modern Family Challenges”

„Modern Family Challenges” este un proiect dezvoltat de agentia Creative Energy Corner si este dedicat sustinerii parintilor in provocarile zilnice ale educatiei si dezvoltarii copiilor, prin conferinte, workshop-uri si sesiuni de informare organizate in diferite orase din Romania: Bucuresti, Brasov, Iasi, Cluj -Napoca.

Contact media & organizator: sofia.frunza@energycorner.ro

Leave a Reply