Incident la nunta: Au furat mireasa si s-au trezit amendati de politie / VEZI motivul halucinant

Cinci tineri cu varste intre 18 si 22 de ani, angajati sa fure o mireasa de la propria nunta, au fost sanctionati contraventional de politistii din Buzau in timp ce se deplasau cu masina avand la vedere niste replici ale unor arme, informeaza news.ro.


O tanara din Buzau a contractat o firma de divertisment pentru ca obiceiul furtului miresei de la nunta sa fie mai interesant. Cinci barbati au intrat in sala si au ”furat” mireasa, avand in mana replici ale unor arme. S-au deplasat pe sosea intr-o masina, fiind iesiti in afara acesteia, cand au fost observati de catre politisti, fiind amendati.

Potrivit IPJ Buzau, in noaptea de sambata spre duminica, un echipaj de ordine publica din cadrul Politiei municipiului Buzau a depistat in trafic un autovehicul, ai carui pasageri erau iesiti din habitaclul masinii pe timpul deplasarii, fara a avea cuplate centuri de siguranta. Acestia purtau echipament de tip combat, iar in maini tineau replici ale unor arme.

„Din verificarile efectuate de politisti a reiesit ca tinerii reprezinta o societate comerciala, ce are ca domeniu de lucru inregistrat «alte activitati recreative si distractive». Barbatii au precizat ca au fost contractati de catre o tanara, de 22 de ani, din Braila, sa o preia de la un local dintr-o comuna a judetului Buzau, unde avea loc petrecerea pentru marcarea oficierii casatoriei acesteia. Momentul ar fi facut parte din desfasurarea unor elemente de traditie, in contextul evenimentului”, a transmis, luni, IPJ Buzau. (V.E.)

Foto cu rol ilustrativ

Leave a Reply