FOTO / AUR suspenda activitatile de campanie si este prezent cu toata conducerea la lucrari de reconstructie a caselor distruse de inundatii (P)

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a decis suspendarea tuturor activitatilor de campanie in perioada urmatoare, singura activitatea pe care candidatii si conducerea AUR urmeaza sa o desfasoare fiind aceea de a veni in sprijinul romanilor afectati de inundatii.


Intreaga conducere AUR, parlamentarii partidului, consilierii locali si judeteni alesi sunt in acest moment in judetul Galati pentru a veni in sprijinul sinistratilor.

Romania are nevoie de fapte, nu de vorbe. De-a lungul anilor, am fost mintiti, am fost tradati de promisiuni desarte. Promisiuni care n-au adus nicio schimbare, niciun ajutor real. De fiecare data, ni s-a spus ca se va face, ca vor veni solutiile, ca vor veni vremuri mai bune. Dar timpul trece, iar noi ramanem cu aceleasi probleme.

Astazi, insa, e diferit. Presedintele AUR, George Simion, nu doar ca a intrerupt evenimentul de lansare a candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, dar a facut un apel catre toti membrii si simpatizantii AUR sa fie alaturi de cei care au nevoie cu adevarat de noi – romanii loviti de inundatii. Nu promitem ca vom face, ci facem acum.

Inca de duminica seara a ajuns in comuna Pechea din judetul Galati convoiul de ajutoare format din 10 tiruri incarcate cu materiale de constructii, 20 de camioane cu materiale de igiena si de stricta necesitate si aproximativ 300 de oameni gata sa munceasca.

„Veniti si ajutati. Fiecare dintre voi poate da o mana de ajutor. Hai sa punem mana pe treaba si sa reconstruim Romania. Fiti si voi oameni de AUR, sprijiniti romanii!”, a declarat presedintele AUR, George Simion, la Pechea.

Astazi, suntem cu totii uniti de o singura misiune: sa ii ajutam pe romanii aflati in dificultate. (Departamentul de comunicare al Aliantei pentru Unirea Romanilor)

Leave a Reply