AUR a prezentat candidatii pentru Parlamentul Romaniei. George Simion si membrii AUR au plecat in coloana spre Moldova pentru a-i ajuta pe sinistrati (P)

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a prezentat, in fata a peste 6.000 de membri si simpatizanti, cei peste 600 de candidati pe care ii propune pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc in data de 1 decembrie.


Presedintele AUR, George Simion, a spus, in cadrul discursului sau, ca singura cale prin care AUR va castiga aceasta campanie este prin contact direct cu romanii, deoarece toti ceilalti candidati nu fac asta, fiindu-le frica de romani.

„Cred ca singura cale prin care vom castiga aceasta campanie este prin contact direct cu romanii. Ceilalti candidati nu fac asta. Lor le e frica de romani, le e scarba sa dea fata in fata cu oamenii din patura de jos. Si mai mult: sunt lenesi. Exact ca stapanul lor, Klaus Werner Iohannis, nu vor sa isi murdareasca papucii si sa intinda mana romanilor”, a spus George Simion.

Acesta a precizat ca fiecare membru AUR are un vot de incredere pe care il acorda unui coleg din cei peste 600 prezenti pe lista de candidati.

„Voi lasa membrii de partid sa voteze cei 600 de oameni. Listele finale vor fi definitivate in functie de felul in care voi ii apreciati si i-ati cunoscut indeaproape. Fiecare membru AUR are un vot de incredere pe care il acorda unui coleg din cei 600. Aici, pe foaia primita, si pe aplicatie, pana pe 12 octombrie. E forma mea prin care va cer sfatul in a lua o decizie importanta”, a adaugat liderul AUR.

George Simion a intrerupt evenimentul de prezentare a candidatilor, anuntand ca nu este multumit de faptul ca membrii si simpatizantii AUR sunt la Bucuresti la prezentarea candidatilor, in vreme ce in Moldova sunt mii de sinistrati.

„Am fost la sinistratii din Moldova. Ieri a fost ziua mea si pot sa va zic ca nu mi-a tihnit, nu era ceva in regula, nu am fost pe deplin multumit. Mi-au ramas in minte lacrimile celor care si-au pierdut toata agoniseala de o viata. Si de aceea nu sunt multumit nici de desfasurarea acestui eveniment de pana acum, am ceva in suflet si vreau sa va marturisesc lucrul acesta. Spiritul miscarii noastre este altul, acela de a fi langa romani si pentru romani. De aceea, vreau sa intrerupem acest eveniment si in urmatoarele zile vreau sa oprim campania electorala.

Va propun ca banii din campania electorala sa ii donam pe toti catre sinistratii din Moldova. Si vreau sa va mai cer un lucru. Vreau sa va mai cer ca in urmatoarele zile sa mergem cu totii acolo unde conteaza, langa romanii care au nevoie. Va cer sa oprim aici prezentarea, sa ne urcam in masini pentru a fi alaturi de oamenii necajiti, pentru a munci la reconstructia caselor daramate”, a fost indemnul liderului AUR. (Departamentul de comunicare al Aliantei pentru Unirea Romanilor)

Leave a Reply