Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara: Festivitatea de deschidere a anului universitar 2024 – 2025, cu aproape 8000 de studenti care vor incepe cursurile la cele 4 facultati

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2024 – 2025 la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara va avea loc in data de 30 septembrie 2024, la ora 10, in Aula Magna a institutiei de invatamant superior.


„Anul acesta, universitatea va deschide portile a patru facultati: Facultatea de Medicina, Facultatea de Asistenta Medicala, Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Farmacie. Aproximativ 8000 de studenti romani si straini vor incepe cursurile la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, in aceasta toamna”, ne-a transmis Diana Mihai, ofiter de presa a UMF Timisoara.

Cu siguranta, cei mai emotionati vor fi „bobocii”, care vor pasi pentru prima data in comunitatea academica timisoreana, pentru a se pregati sa devina profesionisti in domeniul sanatatii. (UMF, Diana Mihai, ofiter de presa)

Foto: arhiva

Leave a Reply