Cea mai frumoasa politista! Alexandra Cosmina Micle, pe podium la Cupa Romaniei la Culturism si Fitness 2024

Frumoasa si puternica politista Alexandra Cosmina Micle din cadrul Postului de Politie Lunca de Sus, judetul Harghita, a participat la Cupa Romaniei – Sibiu, concurs organizat de Federatia Romana de Culturism si Fitness la cinci categorii: bikini fitness, body fitness, wellness, men’s physique si culturism.


Agentul de politie Alexandra-Cosmina Micle a reusit sa obtina un binemeritat loc pe podium, ocupand a treia pozitie la categoria Wellness.

Aceasta reusita reflecta dedicarea, perseverenta si eforturile sustinute pe care Alexandra le-a depus in ultimele luni in pregatirea sa.

 

”Concursul a reunit participanti din intreaga tara, iar competitia a fost una deosebit de stransa, insa acest lucru nu a impiedicat-o pe colega noastra sa demonstreze ca locul ei este printre castigatori. Felicitari! Suntem mandri de tine, Alexandra!”, este mesajul colegilor politistii ai Alexandrei.

Competitia s-a desfasurat in perioada 6 – 8 septembrie, la Sala Transilvania din Sibiu si a adunat peste 200 de sportivi din toata tara. (C.R.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply