Europarlamentarii AUR, vot impotriva ajutorului pentru Ucraina in Parlamentul European / “Nu vom fi niciodata de acord cu o strategie de alimentare pe termen nedefinit a zonei de conflict cu arme si munitii”

Europarlamentarul Claudiu Tarziu a anuntat, joi, 19 septembrie, ca delegatia AUR a votat in Parlamentul European impotriva Rezolutiei privind acordarea in continuare de sprijin financiar si militar Ucrainei, motivand ca sunt impotriva alimentarii „zonei de conflict cu arme si munitii”.


„Noi consideram ca eforturile Uniunii Europene si ale intregii comunitati internationale ar trebui concentrate asupra obiectivului de incetare imediata a conflictului militar.

Aprovizionarea permanenta si neconditionata cu armament a celor doua tabere nu face altceva decat sa stimuleze continuarea luptelor si pierderile de vieti omenesti.

Acest razboi, care dureaza deja de prea multa vreme, amplifica de la o luna la alta riscul unui incident militar catastrofal, cu consecinte incalculabile la scara globala”, sustine reprezentantul partidului extremist AUR.

Europarlamentarul AUR spune ca prima preocupare a AUR este incetarea focului, si acesta ar trebui sa fie mesajul principal al rezolutiei.

„Nu vom fi niciodata de acord cu o strategie de alimentare pe termen nedefinit a zonei de conflict cu arme si munitii, in lipsa unei strategii de stingere a conflictului. Asteptam cu nerabdare o hotarare comuna care sa promoveze pacea, nu razboiul si moartea”, incheie Claudiu Tarziu. (Mara Ion)

Leave a Reply