Liderul AUR Claudiu Tarziu cere o ancheta severa in cazul maternitatii din Timisoara unde ploua prin tavan la o luna dupa inaugurare

AUR cere o ancheta severa in cazul maternitatii din Timisoara unde ploua prin tavan la o luna dupa inaugurare. „Este inadmisibil!”, a comentat presedintele Consiliului National de Conducere al AUR, Claudiu Tarziu, care cere o ancheta severa in acest caz.


”Fondurile publice nu sunt pusculita fara fund a clientelei de partid. Ne confruntam tot mai des cu probleme la investitiile realizate din fonduri guvernamentale sau europene.

Dupa dezastrul de la podul de peste Dunare din Braila, care trebuie reasfaltat dupa un an de la deschiderea circulatiei, vedem azi o maternitate din Timisoara inundata de ploaie la o luna de la inaugurare.

Este inacceptabil ca niste companii care contracteaza lucrari publice sa sfideze statul roman si sa isi permita sa puna in pericol siguranta cetatenilor. Autoritatile locale si centrale sunt obligate sa impuna respectarea stricta a legii si cheltuirea judicioasa a banilor publici”, arata europarlamentarul AUR intr-un comunicat.

Claudiu Tarziu spune ca firmele romanesti sau straine care lucreaza pe teritoriul Romaniei trebuie sa dea dovada de respect fata de stat si cetateni sau sa isi caute de lucru prin alte parti, dupa ce platesc despagubirile cuvenite pentru pagubele produse.

”Timpul si resursele acestei tari nu sunt consumabile pentru afaceristi iresponsabili care vor sa invete meserie pe banii romanilor”, a mai aratat Tarziu.

Observator News a relatat ca au aparut probleme cu acoperisul la maternitatea nou-nouta din Timisoara, cea care a costat nu mai putin de 20 de milioane de euro, dupa ce la etajul patru al cladirii a inceput sa ploua, la propriu, in paturile gravidelor.

Asta dupa ce, la cateva zile de la inaugurarea cu mare fast, instalatia de aer conditionat a dat primele rateuri. (M.I.)

Leave a Reply