Check Art Festival revine in Iulius Town: marionete uriase, statui vivante, mimi, bufoni, fire show si multe alte surprize, in weekend (P)

In Iulius Town urmeaza doua zile pline de emotie, unde magia povestilor va fi transmisa prin spectacole inedite si surprize speciale pentru intreaga familie. Check Art Festival revine in acest weekend, iar marionetele gigant, statuile vivante, mimii si bufonii sunt pregatiti sa aduca arta mai aproape de public, in cele mai inedite forme ale sale.


Sambata si duminica, Iulius Town va asteapta la Check Art Festival, unul dintre cele mai apreciate festivaluri de arta stradala din Timisoara. In ambele zile, de la ora 16.00, Iulius Gardens se va „transforma” intr-o „Tara a minunilor”, unde statuile vivante, mimii si bufonii vor interactiona cu publicul si vor oferi momente pline de emotie si entuziasm.

Si in acest an, Teatrul pe roti Arad va fi prezent in Iulius Town cu celebrele marionete uriase. Pe aleile din Iulius Gardens vor putea fi admirate Gorila (sambata) si Rochia Gigant (duminica), cea mai noua marioneta a echipei, in intervalele orare 16.30 – 17.30 si 18.30 – 19.30.

Trupa Foolosophy Entertainment aduce personaje pe picioroange, care se vor plimba prin Iulius Gardens in ambele zile ale Check Art Festival.

Papito, performer din Ungaria, revine cu noi show-uri de jonglerii, acrobatii si momente pline de entuziasm. Acesta va urca pe scena din zona Lake Plaza, sambata si duminica, de la ora 19.00. In ambele seri va avea loc cate un fire show spectaculos, incepand cu ora 20.15.

Cei mici vor avea ocazia sa isi dezvolte imaginatia la atelierele de creatie organizate in fiecare zi a festivalului, de la ora 16:00, in zona special amenajata din Iulius Gardens.

Magia este completata si de momente cu muzica live, iar pe scena Check Art Festival vor concerta, de la ora 16.30: Ingrid, Rodica Cantir, Daniel Zah, Anisa, Vanesa, Maya Giotea, Rania Petricescu, Timeea Csaszar & Karina Csaszar.

Check Art Festival promoveaza tinere talente si colaboreaza cu scolile vocationale din oras. In cadrul festivalului pot fi regasiti artisti internationali, artisti nationali si locali.

(Iulis Town, Departament PR, Consuela Dobos)

 

Leave a Reply