Mitropolia Banatului face un apel la solidaritate, in vederea strangerii de fonduri pentru ajutorarea familiilor afectate de inundatii

Avand in vedere inundatiile din judetele Galati, Vaslui si Arges, soldate cu pierderi de vieti omenesti si importante pagube materiale, Mitropolia Banatului – Arhiepiscopia Timisoarei, a initiat o campanie de strangere de fonduri, pentru a veni in ajutorul sinistratilor.


Campania se desfasoara in toate parohiile si manastirile din cuprinsul eparhiei, precum si la Catedrala mitropolitana.

Suma colectata va fi virata in conturile care vor fi puse la dispozitie de arhiepiscopiile si episcopiile in care au avut loc inundatiile si vor ajunge direct la persoanele si familiile afectate.

Tinand seama de gravitatea efectelor produse de inundatiile abatute asupra judetelor mai sus mentionate si de pagubele materiale insemnate, Arhiepiscopia Timisoarei ii roaga pe oamenii de afaceri de a se alature demersului social-filantropic si de a sprijini financiar, dupa posibilitati, aceasta campanie de solidaritate si fratietate.

Donatiile pot fi facute in nostru:

RO40BTRLRONCRT00P2253605

Arhiepiscopia Timisoarei

CUI – 4483587

”Cu nadejdea ca impreuna vom fi de folos semenilor nostri loviti de valtoarea apelor, Va multumim anticipat pentru implicare si bunavointa, rugand pe bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si sa va rasplateasca generozitatea”, transmite Biroul de presa al Arhiepiscopiei Timisoarei. (I.P.)

Leave a Reply