DOLIU in Baroul Timis / Unul dintre cei mai cunoscuti avocati specializati in Drept Penal s-a stins din viata

O veste trista a cutremurat, azi, Baroul Timis si instantele din raza Curtii de Apel Timisoara. Cunoscutul avocat Adrian Girboveanu, specializat in Drept Penal, s-a stins fulgerator din viata, la o varsta cand alti colegi inca isi fac planuri sa intre in magistratura.


Prezent la bara in multe dosare cu rechizitorii complexe, Adrian Girboveanu, avocat din 01 ianuarie 1999, isi impartea timpul liber intre familie, emisiunea Lege si Morala, pe care o realiza la Sud Vest TV, si activitatea sportiva, fiind un jucator de baza in echipa de fotbal a baroului.

„Nu m-am gandit niciodata ca voi fi in situatia de a scrie aceste cuvinte: Drum cu lumina, prieten drag! Ar fi multe de scris despre tine, pentru ca ai fost unul dintre putinii oameni pe care i-am cunoscut cu un asemenea caracter si tinuta morala. Insa, nu am cuvinte! Pacat! Aveam inca multe de facut impreuna! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Adi Girbovean, si sa aiba grija de sufletul tau!”, este mesajul de adio scris de Adrian Dinescu, directorul general al Sud Vest TV, pe pagina de Facebook.

Sincere condoleante familiei indurerate! (I.P.)

Leave a Reply