Semnal de alarma! O strada din comuna Ghiroda, de langa langa Timisoara, in pericol de surpare / „Primaria nu ne baga in seama”, ne scrie un cetatean

Un cetatean din Ghiroda, satul Giarmata-Vii, ne-a sesizat asupra unei probleme cu care locatarii de pe strada Viorelelor se confrunta de peste 3 ani, desi, in campania electorala pentru alegerile locale din acest an, primarul Ionut Stanusoiu a promis ca o va rezolva. Edilul a fost castigat alegerile, si cu votul cetatenilor de pe strada Viorelelor, iar acum a uitat de toate promisiunile din campanie, care se dovedesc a fi doar discursuri demagogice pentru pacalirea electoratului.


Publicam integral mesajul cetateanului de pe strada Viorelelor, ca, cine stie, poate realesul Ionut Stanusoiu va fi tras de maneca macar de o parte dintre consilierii locali.  

„Va scriu in speranta ca poate puteti dvs. sa ne ajutati, deoarece Primaria Ghiroda nu ne baga in seama. Numele meu este (…), insa as prefera sa raman anonim, daca se poate, si locuiesc in Giarmata-Vii, pe strada Viorelelor.

Aceasta strada a fost decopertata pentru un proiect de schimbare a canalizarii pluviale, a canalizarii menajere si ingroparea liniilor de medie, in urma cu 3 ani. De atunci, suferim teribil din cauza prafului, gropilor, mirosului de canalizare insuportabil.

De atunci incepand, am facut zeci de sesizari, la care am primit raspuns foarte superior, fara niciun termen clar de livrare al lucrarilor, doar o promisiune in campanie a domnului Ionut Stanusoiu, ca strada va fi gata in septembrie.

Iata cateva poza de anul trecut (cand au stagnat lucrarile si erau gropile escavate pline de rahat, scuzati termenul, insa asta e adevarul, iar angajatii mancau seminte ca pe plaja la Constanta). Ati putea, va rog, sa ne ajutati cu o stire, pe site, poate asa o sa se miste lucrurile in directia favorabila pentru noi?” (Mara Ion)

One thought on “Semnal de alarma! O strada din comuna Ghiroda, de langa langa Timisoara, in pericol de surpare / „Primaria nu ne baga in seama”, ne scrie un cetatean

  1. Primaru 5 case si 5 muieri n are vreme iar Coclențiu Cipri și comunitar și săpator de canale cu firma lu tacsu agreat deprimaru coleg de scoalac , asa in famiglia , banii vin banii pleaca , o mafie locala consacrata de 2 mandate , nu lepasa .

Leave a Reply