Timisoara gazduieste un turneu international de volei pe plaja! Sportivi din intreaga lume, intre 13 si 15 septembrie, pe terenurile din Parcul Rozelor

Timisoara Youth Sport Academy (TYSA), in parteneriat cu Mons Events, CSM Timisoara si Rial TM, aduce in acest weekend un spectacol sportiv de neratat: Turneul International de Volei pe Plaja. Evenimentul se va desfasura intre 13 si 15 septembrie la Baza Sportiva din Parcul Rozelor, si promite un weekend plin de energie, competitie si voie buna.


Doua categorii de competitie:

Fete Liceu – International

18+ Mixt – Amatori

„Voleiul pe plaja nu este doar sport, este o experienta!”, spun organizatorii de la TYSA, care, impreuna cu partenerii lor, au creat acest turneu pentru a aduce impreuna tineri sportivi din intreaga lume si comunitatea locala intr-o atmosfera de fair-play si prietenie.

Evenimentul este deschis publicului, asa ca toti cei care vor sa fie parte din acest spectacol sportiv sunt invitati sa vina la Parcul Rozelor si sa se bucure de meciuri captivante, muzica si sa simta vibe-ul autentic al sportului, chiar in mijlocul orasului. Intrarea este libera!

Actiunea face parte din proiectul “Timisoara – capitala internationala la volei de plaja”, finantat de Municipiul Timisoara, prin Centrul de Proiecte Timisoara. Valoarea totala a proiectului este de 124.992 lei.

Pentru mai multe informatii, va punem la dispozitie adresele retelelor noastre de socializare si site-ul oficial al TYSA.

https://www.facebook.com/tysa.romania

https://www.instagram.com/tysa.romania/

(Coordonator proiect, Beatrice Caitanu)

Leave a Reply