O primarie din Timis, perchezitionata de procurorii Parchetului European / Au fost ridicate documentele unor investitii in valoare de 1 milion de euro

Procurorii Parchetului European au facut, miercuri, perchezitii la sediul Primariei Tomnatic, din judetul Timis, la locuinta primarului si la locuinta contabilei, intr-un dosar in care sunt suspiciuni de fraude cu fonduri europene. Este vorba despre trei proiecte europene care au o valoare totala de 1 milion de euro.


Potrivit unor surse apropiate anchetei, procurorii au ridicat mai multe documente care vizeaza trei proiecte europene in valoare totala de 1 milion de euro.

Perchezitiile au avut loc la Primaria Tomnatic si la locuintele primarului din localitate si a contabilei primariei.

De asemenea, sursele citate sustin ca nu este vorba despre investitia Consiliului Judetean Timis din aceasta localitate, primul Centru de legume si fructe din judet.

Cel mai probabil, in perioada urmatoare, suspectii in acest dosar vor fi audiati de procurori. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

One thought on “O primarie din Timis, perchezitionata de procurorii Parchetului European / Au fost ridicate documentele unor investitii in valoare de 1 milion de euro

  1. La Giroc pe când cu firmele consilierului primarului cu aspiratii de viceprimar dl. elicanu Claudiu Birauas , trotuare electorale , asfaltari electorale , taiat iarba electoral de catre Raul , festivaluri și taiaeri de moț cu dom professsor Adrian Munteanu și consoarta Nicoleta comunitara , vacante cu te miri cine și merimaș tabarn au .

Leave a Reply