Nationala Romaniei invinge Lituania, scor 3-1, si conduce detasat grupa din Liga Natiunilor! Mitrita revine cu gol sub comanda lui Mircea Lucescu

Romania – Lituania, in Liga Natiunilor: victorie muncita pe un gazon mizerabil! Mitrita revine cu gol la nationala Nationala Romaniei a intalnit selectionata Lituaniei in Liga Natiunilor. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-1 in favoarea noastra, cu doua goluri marcate de romani in prelungirile partidei.


Meciul de pe Stadionul Steaua, jucat pe un gazon execrabil, a inceput in tromba pentru romani. Mihaila a marcat in minutul 4, dupa o pasa excelenta a lui Stanciu.

Lituanienii au trecut la carma jocului si au egalat pana la pauza prin Kucys, care a sutat la coltul lung din careu.

In repriza a doua, Lituania a marcat din nou, dar golul a fost anulat dupa consultarea VAR pentru fault in atac.

Acelasi VAR a lucrat in favoarea noastra, iar arbitrul a dictat 11 metri pentru noi, dupa un fault comis asupra lui Hagi.

Razvan Marin ne-a adus in avantaj, iar Mitrita a marcat in prelungiri golul de 3-1, dupa care a mers glont la Mircea Lucescu pentru a-i multumi. Imbratisarea dintre cei doi, antrenor si fotbalist, a devenit virala.

Echipa de start a Romaniei a fost urmatoarea: Tarnovanu – Ratiu, Burca, Dragusin, Bancu – M. Marin, R. Marin, Stanciu – Man, Dragus, Mihaila.

Meciul a fost arbitrat de slovenul Rade Obrenovic, ajutat de asistentii Jure Praprotnik si Grega Kordež. (C.R.)

Sursa foto: Raed Krishan (GSP)

One thought on “Nationala Romaniei invinge Lituania, scor 3-1, si conduce detasat grupa din Liga Natiunilor! Mitrita revine cu gol sub comanda lui Mircea Lucescu

Leave a Reply