Jurnalistii ajunsi in politica se toarna intre ei / Prezidentiabila Elena Lasconi, despre Silviu Manastire si Rares Bogdan: ”Astia clar colaboreaza cu serviciile”

Candidata USR, Elena Lasconi, i-a acuzat pe Rares Bogdan si pe Silviu Manastire de ”colaborare cu serviciile”, dupa ce acestia au spus despre ea ca ar fi fost sefa de cabinet a fostului sef SRI, Radu Timofte.


Lasconi a mai spus ca nu este ”omul sistemului” si a criticat candidatii care ”stau la coada la covrigi, dar poarta ceasuri de 30 de mii de euro si bea sampanie Moet”.

Ea a declarat ca este dispusa sa se prezinte la detectorul de minciuni impreuna Rares Bogdan si Silviu Manastire pentru a dovedi ca nu a colaborat cu serviciile. Lasconi sustine ca va spune ca nu a colaborat, dar a sugerat ca ceilalti doi nu vor putea spune asta.

”Astia clar colaboreaza cu serviciile”, a declarat Lasconi despre Rares Bogdan si despre Silviu Manastire, dar fara sa prezinte dovezi. ”Sunt mai multi, in presa categoric sunt mai multi”, a adaugat ea.

”Va pot spune si cine a fost consilierul lui Timofte, o fosta colega de-a mea. Carmen Tanesescu, fosta sefa de eveniment de la ProTV”, a precizat candidata USR.

Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidentiale, a respins saptamana trecuta acuzatiile aduse de mai multe publicatii apropiate de PNL si PSD legate de o presupusa colaborare cu SRI si cu fostul director Radu Timofte. Lasconi a declarat intr-un interviu pentru Gandul ca nu a lucrat niciodata cu SRI sau cu Radu Timofte si ca nu l-a cunoscut pe acesta.

”Nu am lucrat niciodata si nu lucrez si nu am colaborat niciodata cu SRI. Nu i-am luat nici macar un interviu, nu l-am cunoscut pe Radu Timofte”, a spus ea.

Ea a respins si acuzatia ca si-ar fi luat un apartament cu bani de la SRI, spunand ca l-a cumparat cu credit imobiliar.

Intr-o alta emisiune de saptamana trecuta de la Digi24, Lasconi ii acuzase pe liberalii Silviu Manastire si Rares Bogdan ca au promovat informatia legata de presupusa ei relatie cu SRI. (M.I.)

Sursa: G4Media.ro

Leave a Reply