Shakespeare la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timisoara: Deschiderea stagiunii 2024 – 2025 cu spectacolul „Pericles”

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timisoara va invita luni, 9 septembrie 2024, la deschiderea stagiunii 2024/2025 cu spectacolul „Pericles” in regia lui Philip Parr. In ziua care marcheaza inceputul noului an scolar, teatrul aduce pe scena o poveste captivanta si educativa despre un tanar care isi gaseste drumul in viata si invata care sunt adevaratele valori.


Pentru prima zi de scoala propunem o experienta culturala la un pret special – elevii, parintii si profesorii pot achizitiona bilete cu reducere pentru elevi (15 lei). Biletele pot fi achizitionate de la casieria teatrului, vineri si luni, in intervalul orar 13-19 sau online pe https://ticket.tm-t.ro/ro

„Pericles” este o reinterpretare contemporana a piesei lui William Shakespeare, care ne poarta intr-o calatorie fascinanta prin suferinte, pierderi si miracole. Este o poveste despre curaj si redescoperire, ce rezoneaza cu umanul. Spectacolul se joaca in 9 septembrie de la 19.00 in maghiara, cu supratitrare in romana si engleza. Informatii si rezervari: 0752111803. (Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timisoara)

Leave a Reply