Ofiter de politie de la Investigatii Criminale, prins beat la volan! Conducerea IPJ a dispus cercetarea prealabila a acestuia

Un ofiter de politie din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a IPJ Sibiu, a fost prins in timp ce conducea sub influenta alcoolului, in afara programului de munca. Incidentul a avut loc in data de 17 august, in Constanta.


„La data de 19 august a.c., Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a informat IPJ Sibiu cu privire la faptul ca, la data de 17 august a.c., in jurul orei 00:15, in judetul Constanta, un barbat in varsta de 37 de ani, din municipiul Sibiu, ofiter de politie in cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Sibiu, aflat in timpul liber, a fost depistat in timp ce conducea autoturismul personal sub influenta alcoolului. Astfel, la nivelul IPJ Sibiu, s-a dispus declansarea cercetarii prealabile a politistului in cauza”, precizeaza IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, in prezent, politistul isi desfasoara activitatea conform atributiilor prevazute in fisa postului, cu mentiunea ca nu detine dreptul de a conduce autospecialele unitatii intrucat dreptul sau de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

„Va informam ca, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu, se pune un accent deosebit pe verificarea starii psiho – fizice a politistilor, atat in timpul programului de serviciu, cat si in timpul liber, fiind efectuate frecvent instruiri si actiuni pe linia prevenirii si combaterii implicarii cadrelor M.A.I. in evenimente deosebite, produse pe fondul incalcarii normelor rutiere, evenimente ce pot aduce prejudicii atat vietii si bunurilor, cat si imaginii publice a institutiei”, mai anunta IPJ Sibiu. (V.E.)

Leave a Reply