Sarbatorim cinci ani de la inaugurarea Iulius Town alaturi de: Street FOOD Festival, The Motans, Moonlight Breakfast si Madalina Paval Orchestra, in acest weekend (P)

Weekend-ul acesta sarbatorim cinci ani de la inaugurarea Iulius Town si, ca in fiecare an, va avea loc o super petrecere, unde toata comunitatea este invitata. Picnic in My Town readuce in Iulius Gardens, Street Food Festival, concerte live sustinute de The Motans, Moonlight Breakfast, Madalina Paval Orchestra si alti artisti renumiti, dar si sesiuni de live cooking alaturi de Nicolai Tand, Alex Petricean si Mihaela Sava (PrajiturEla). Te asteptam la petrecere! Intrarea este gratuita.


Se anunta super distractie in acest weekend, cu ocazia aniversarii a cinci ani de la inaugurarea Iulius Town Timisoara. De joi, pana duminica, in perioada 5 – 8 septembrie 2024, in Iulius Gardens are loc Street FOOD Festival, unde zeci de food truck-uri vor fi disponibile pentru a oferi participantilor preparate delicioase din bucatariile asiatice, americane, mediteraneene si latino-americane. De asemenea, deserturile savuroase nu vor lipsi, oferind o varietate de delicii pentru toti pofticiosii.

In fiecare zi de festival, pe LIVE MUSIC STAGE – scena situata langa Aleea My Town, in proximitatea restaurantului Daily, vor urca mai multi artisti nationali, precum: Madalina Paval Orchestra (vineri, 21.30), The Motans (sambata, 21.00), Moonlight Breakfast (duminica, 21.00), dar si Amphitri, Basska si Akos (DJ set).

Pe DJ STAGE – scena DJ-ilor amplasata in zona Lake Plaza, artistii vor mixa si vor intretine atmosfera cu ritmuri vibrante, care vor starni pofta de dans. Aici ii vei putea asculta pe: Akos, Antenna, Zo, Abasc, Cra, Cataa, Maica-ta si Kuky.

Un moment special va fi si show-ul de live cooking „Staropramen & Pizza” ce va avea loc vineri si sambata, unde Nicolai Tand, Alex Petricean si Mihaela Sava (PrajiturEla) vor pregati pizza cu un ingredient surpriza. Festivalul este gandit si pentru cei mici, care vor avea parte de o zona special destinata lor, cu activitati interactive precum pictura pe fata, tras cu arcul si un spatiu de joaca.

Vineri, de la ora 20.00, va asteptam si la un super spectacol de stand-up comedy, sustinut de Madalin Cirje, Bogdan Nonic, Florin Gheorghe, Alex Dobrota si Mirel Popinciuc, pe terasa food court de la Iulius Town. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet, pe care il poti obtine in perioada 3 – 6 septembrie, la Centrul Info, in baza dovezii bonurilor fiscale (toate din aceeasi zi), in valoare cumulata de minimum 50 de lei, de la restaurantele si cafenelele din food court Iulius Town.

Ne vedem in acest weekend, la Picnic in My Town, unde sarbatorim cu Street FOOD Festival cinci ani de la inaugurarea Iulius Town Timisoara!

(Iulius Town Timisoara, Departament PR)

Leave a Reply