Iulius Town „prelungeste” vacanta de vara cu o super campanie – castiga unul dintre voucherele Primark sau un set de gaming Logitech Pro X! (P)

Iti doresti mai multa vara, mai multa distractie si un strop de magie in viata ta? „Make a wish for more summer” si vino la Iulius Town Timisoara, unde vibe-ul vacantei se prelungeste pana pe 15 septembrie 2024! Pregateste-te de scoala la brandurile tale favorite din Iulius Town si poti castiga unul din premiile puse in joc!


Entuziasmul inainte de a face cunostinta cu noi prieteni si experiente, dar si tristetea de a ne lua ramas bun de la vacanta sunt emotiile amestecate ale inceputului de an scolar. „Back to school” vine la Iulius Mall cu chef de distractie, shopping si premii.

Pregateste-te de scoala cu cele mai noi articole de la brandurile tale preferate, participa la campania „Back to school” si poti castiga unul dintre cele 15 seturi de gaming Logitech Pro X, formate din Pro X Keyboard  + Pro X Headset  + Mousepad G840  + Pro X Superlight 2 Mouse sau unul dintre cele 1.700 vouchere Primark, fiecare in valoare de 50 lei.

Pana pe 15 septembrie, cumparaturile de minimum 400 de lei din magazinele din Iulius Town iti aduc unul din premiile mentionate. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu bonurile, toate din aceeasi zi, la Centrul de Premiere, aflat in zona Centrului Info, unde primesti pe loc unul dintre cele 100 de vouchere Primark disponibile zilnic, dar ai si sansa sa te inscrii in tombola pentru seturile de gaming Logitech, care vor fi acordate la finalul campaniei. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Sambata, 31 august, in Iulius Town, va avea loc „Ora lui Robert – Back to School”, eveniment caritabil dedicat pentru 100 de copii din centrele din plasament si medii defavorizate din judetul Timis, care merita un inceput de an scolar plin de zambete si incredere. In Iulius Gardens, zona Lake Plaza, va fi amplasata o scena, unde mai multi antrenori ii vor invita pe doritori la miscare in aer liber, in intervalul orar 10.00 – 14.00. Mai mult, in cadrul evenimentului vor fi prezente si Ana-Maria Branza, campioana si vicecampioana olimpica la scrima, si Simona Amanar, fosta gimnasta, multiplu medaliata olimpic, mondiala si europeana.

(Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply