Tragedie pe autostrada, in Timis: Consulul Ungariei la Bucuresti, Vágó Ferenc, a murit dupa ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens

Grav accident de circulatie, joi, in jurul orei 13, pe autostrada A1, pe sensul de mers Lugoj – Timisoara, cu mai multe vehicule implicate. Soferul unui autotren care transporta busteni a pierdut controlul volanului, dupa ce unul dintre pneuri ar fi explodat, si a ajuns pe contrasens, unde a lovit alte doua masini.


Accidentul s-a petrecut la kilometrul 463, in zona localitatii timisene Belint, iar circulatia a fost blocata mai mult de doua ore, traficul fiind deviat de la kilometrul 460 (Lugoj), pentru a permite interventia fortelor MAI la fata locului.

Din nefericire, intr-unul dintre autoturismele implicate in accident se afla consulul Ungariei la Bucuresti, Vágó Ferenc, un diplomat in varsta de 60 de ani. Impactul a fost atat de puternic incat acesta a fost ucis pe loc.

„La data de 29 august 2024, un tir incarcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nadlac dinspre Timisoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de un barbat, in varsta de 60 de ani, ulterior tirul intrand in coliziune cu alte doua autovehicule. In urma impactului, conducatorul auto, de 60 de ani, a decedat. Politistii au intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a transmis IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply