Dosar penal pentru ultraj in cazul unui sofer care a luat un politist pe capota si l-a tarat cativa metri

Un accident extrem de grav s-a petrecut, miercuri dimineata, pe strada Blajului din municipiul Cluj-Napoca. Soferul unei masini a ranit un politist, dupa ce l-a tarat cativa metri cu atoturismul, dupa care a fugit.


Oprit de politisti in trafic, un soferul a refuzat sa respecte indicatiile acestora, dupa care a demarat brusc, tarand unul dintre agenti cativa metri si provocandu-i leziuni la nivelul membrelor inferioare.

„In cursul diminetii de astazi, 28 august, in jurul orei 08,20, un echipaj din cadrul Politiei Municipiul Cluj-Napoca – Sectia 7 Politie a efectuat semnal regulamentar de oprire unui barbat care conducea un autoturism pe strada Blajului din municipiu.

In autovehicul se aflau doua persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflata la volan nu ar fi respectat indicatiile echipajului de politie de a cobori din vechicul.

Astfel, s-a procedat la imobilizarea acestuia, moment in care barbatul a demarat cu autoturismul, tarandu-l cativa metri pe unul dintre politisti si provocandu-i leziuni la nivelul membrelor inferioare.

In cauza au fost demarate verificari cu celeritate pentru depistarea persoanei respective, iar pasagerul a fost condus la sediul politiei pentru continuarea cercetarilor.

In cadrul activitatilor de cautare au fost angrenate forte suplimentare, respectiv Serviciul Pentru Actiuni Speciale, nvestigatii criminale, ordine publica, Rutiera, Criminalistica, Politie locala si Jandarmerie.

Astfel, in mai putin de o ora de la data producerii incidentului, banuitul de comiterea faptei, respectiv un tanar de 20 de ani, a fost depistat pe o strada din cartierul Someseni.

In cauza au fost demarate cercetari sub aspectul infractiunii de ultraj, urmand a fi stabilite toate imprejurarile in care a avut loc evenimentul si dispuse masurile legale”, a transmis Politia. (V.E.)

Leave a Reply