Cine va fi viitorul vicepresedinte al CJT Timis din partea PNL? VEZI care este rezultatul votului primarilor liberali

Astazi, 22 august 2024, a avut loc la Otelec intrunirea primarilor care reprezinta PNL in administratia judetului Timis, in cadrul careia s-a organizat alegerea consilierului judetean PNL din CJ Timis desemnat politic pentru functia de vicepresedinte in cadrul viitorului executiv al CJT.


Votul primarilor s-a exprimat in secret, pe buletinul de vot aflandu-se numele celor trei consilieri judeteni care si-au exprimat optiunea pentru functia de vicepresedinte CJT, Alin Popoviciu, Ciprian Bogdan si Lucian Blaga.

S-au exprimat prin vot secret 33 de primari prezenti, 4 primari fiind absenti de la aceasta intrunire si votand prin corespondenta. Rezultatul a marcat un numar de 26 voturi pentru Alin Popoviciu, 4 voturi pentru Ciprian Bogdan si 7 voturi pentru Lucian Blaga.

Organizatia judeteana PNL Timis este increzatoare cu privire la buna colaborare in cadrul viitorului executiv al Consiliului Judetean Timis si pune pret, in acest nou ciclu administrativ, pe eficienta, transparenta si viziune strategica, pentru asigurarea celei mai inalte capacitati administrative in institutia centrala din judet. (PNL Timis)

 

Leave a Reply