CCIA Timis: Salonul Industriei Usoare, la prima editie de toamna 2024 (P)

Toamna aduce dorinta de a va reimprospata garderoba si pregatirile pentru noul an scolar! Noua editie a SALONULUI INDUSTRIEI USOARE va intampina cu multe oportunitati de a fi parte din cele mai populare tendinte, economisind in acelasi timp timp si bani.


Vor fi prezente peste 50 de companii din tara, producatori si comercianti, care va intampina cu o gama larga de articole de sezon, la preturi promotionale: imbracaminte, tricotaje, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi si multe altele.

In exterior, Targul de Produse Traditionale va ofera delicii autentice: dulciuri de casa, miere, produse naturiste si de carmangerie dar si articole de artizanat.

Va invitam sa descoperiti gusturile toamnei, in perioada 11 – 15 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica intre orele 10 – 18. Intrarea este GRATUITA.

Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: expotimisoara@gmail.com, Aurora Culea – organizator expo.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply