Best Rally Challenge a ajuns, miercuri seara, in Timisoara: 35 de super-masini, printre care Lamborghini Huracán Evo, Ferrari F8 si Ferrari 488, expuse in ansamblul Iulius Town (P)

Pasionatii de masini si de spectacole pe patru roti au fost invitati, ieri, de la ora 19, in Iulius Town, unde sunt expuse 35 de super-masini de lux. Iar in weekend, va asteptam la film sub cerul plin de stele, iar cei mici ii provocam la un nou atelier de creatie.


Best Rally Challenge a ajuns, aseara, de la ora 19, in Iulius Town, timisorenii avand ocazia unica sa admire 35 de super-masini. Best Rally Challenge a aliniat la linia de start unele dintre cele mai puternice masini create vreodata, care merg intr-un tur inedit prin Romania.

Oprirea din Iulius Town a fost o oportunitate inedita pentru pasionatii de automobile sa descopere design-ul unic si motorizarea de inalta performanta a super-masinilor. Accesul la eveniment a fost gratuit.

In weekend, Flight Cinema In My Town vine cu trei noi propuneri de filme pentru intreaga familie. Vineri, pe ecranul din Iulius Gardens va rula comedia romantica „The Hating Game”, sambata, animatia „StarDog and TurboCat” aduce peripetiile amuzante ale eroilor, iar duminica, „Stormbreaker” un film de actiune plin de adrenalina si plot twist-uri ii va captiva pe privitori.

Ca de fiecare data, mai intai ne intalnim la Warm-up, de la ora 19.00, la film dam play de la ora 20.00, iar de la 21.30 ne vedem la After Party. Flight Cinema In My Town este un eveniment marca Flight Festival si Iulius Town Timisoara, sprijinit de Event Sound Dj, Check-OUTeam si Voyo.

Traditionalele ateliere de creatie continua in Iulius Town, sambata, in intervalul orar 11.00 – 14.00. Editia aceasta, micii creativi sunt provocati sa decoreze rame pentru fotografii din lemn. In cadrul atelierelor au loc si sesiuni distractive de face painting. Pentru ambele activitati, toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Town, iar participarea este gratuita. (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply