CCIA Timis pregateste o noua serie a cursului de Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin directia de specialitate, organizeaza o noua serie a cursului acreditat de:


INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA (SSM)

Cod C.O.R. 325723

Perioada: 2 – 18 septembrie 2024

Durata: 15 zile (5 zile teorie, 10 zile practica)

Program: luni-vineri intre orele 16.00-20.00

Loc de desfasurare: Timisoara, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, B-dul Eroilor de la Tisa nr 22 / ONLINE

Cui se adresaza: Angajatorilor din sectorul public si privat care conform Legii nr. 319/2006 sunt obligati sa asigure securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca. Art.8 alin.(6) din Legea 319/2006 prevede ca lucratorii desemnati sa aiba, in principal, atributii privind securitatea si sanatatea in munca dar si atributii complementare. Conform HG 955/2010, desemnarea nominala a lucratorului cu atributii de prevenire si protectie se face prin decizie scrisa a angajatorului, iar pentru a ocupa aceasta functie angajatul trebuie sa aiba contract cu norma intreaga.

Tematica: Cursul ofera participantilor cunostintele necesare pentru a indeplini rolul de Inspector SSM, conform cerintelor legislative in vigoare. Cursul acopera teme precum: legislatia aplicabila, evaluarea riscurilor, planificarea actiunilor de prevenire si protectie, comunicarea eficienta in cadrul echipei de lucru, colaborarea cu autoritatile competente.

Un modul este dedicat legislatiei privind utilizarea substantelor si a preparatelor chimice, a substantelor periculoase si obligatiile angajatorilor care in desfasurarea activitatii le utilizeaza.

Structura cursului: Cursul este structurat in module teoretice si practice, inclusiv studii de caz si exercitii practice pentru consolidarea cunostintelor dobandite. La finalul cursului, participantii vor fi evaluati pentru a obtine certificarea

De ce sa alegi acest curs:

Certificare recunoscuta national si international

Cunostinte practice si teoretice de la experti

Cresterea sanselor de angajare

Contributie la crearea unui mediu de lucru mai sigur pentru toti angajatii si la prevenirea si reducerea riscurilor de accidente si a bolilor profesionale

Networking si dezvoltare profesionala, interactiune cu alti specialisti din domeniu

Accesibilitate: Cursul este disponibil online, oferind astfel flexibilitate.

Informatii detaliate despre curs (conditii de acces, documente, tematica in extenso, lector, taxa de participare etc.) si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul CCIAT: https://formareprofesionala.cciat.ro/cursuri_SSM_nivel_mediu

Informatii suplimentare la tel. 0256 490 771 sau 0720 444 120, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mates – Consultant Cameral. (CCIA Timis, Rodica Olinic)

 

Leave a Reply