George Simion: Transformam nu se poate in se poate, prin Planul Simion! (P)

Spuneam intr-o postare pe Facebook ca toata lumea ia masuri pentru protejarea populatiei, inclusiv globalistii. Numai unora de la noi nu le place Planul Simion si incep sa ne spuna peste tot ca nu se poate. Ba mai mult, ne ataca si incearca sa ne decredibilizeze.


Cum se face ca numai la noi se intampla lucrul acesta, in vreme ce in alte state din Vest un asemenea plan este imbratisat de toata lumea?

Ca sa o iau pe rand: Vicepresedintele american Kamala Harris, candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, a anuntat un set cuprinzator de propuneri economice, printre care se afla, ce sa vezi, si un sprijin de la stat de 25.000 de dolari pentru americanii care vor sa-si cumpere case.

Nu case de la 35.000 de euro ca in Planul Simion, dar propunerea se refera la un principiu similar, bazat pe subventii de la stat. Spre deosebire de Planul Simion, unde romanii care vor sa isi achizitioneze o locuinta la un pret accesibil o pot face la o dobanda si o rata decente, pachetul Kamalei Harris prevede ca cei 25.000 de dolari vor fi folositi pentru plata avansului pentru anumiti cumparatori de locuinte pentru prima data si stimulente fiscale pentru constructorii de locuinte.

Nu l-am vazut pe Alexandru Muraru, cel care a depus plangere penala impotriva Planului Simion, mai ales ca fratele sau este ambasadorul Romaniei in SUA, sa iasa public, alaturi de ceilalti reprezentanti ai PNL, PSD si USR, sa o acuze pe vicepresedinta SUA de inselaciune. De ce? Ca isi dau seama de cat de penibili au fost cand au criticat Planul Simion?

Asta e dublul limbaj pe care il practica cei care ne-au condus de 34 de ani. Daca cineva din Romania vine cu o propunere care vine in sprijinul romanilor, primul lucru pe care il fac este sa desfiinteze acea propunere. Daca o propunere similara este facuta de cei carora li se inchina, sunt tacuti complet.

Spre exemplu, nu i-am auzit pe liderii PSD sa spuna ca laburistii britanici bat campii si ca propun masuri populiste atunci cand noul guvern laburist britanic a dezvaluit un plan pe care il doreste radical pentru a incepe lupta impotriva penuriei de locuinte care afecteaza tara. Laburistii au promis sa construiasca 1,5 milioane de locuinte in urmatorii cinci ani. Acest plan, dupa cum a explicat chiar vicepremierul britanic Angela Rayner, este si pentru a stimula cresterea, crearea de locuri de munca si a readuce viata in orase.

Ce sa vezi: aceleasi obiective ca in cazul Planului Simion!

Pentru ca Planul Simion inseamna mai mult decat locuintele de la 35.000 de euro. Inseamna relansarea economiei nationale, sansa la o locuinta pentru romanii cu venituri mici, mai multi bani in buzunarele romanilor, locuri de munca bine platite in Romania, dar si scoli, gradinite, crese, policlinici, spitale la standardele cele mai inalte.

Aceasta criza a locuintelor pe care am sesizat-o atat in Romania, cat si in restul statelor europene, a determinat-o chiar si pe Ursula von der Leyen, idolul neo-marxistilor europeni, sa promita crearea unui post de comisar pentru locuinte in noul executiv al blocului comunitar.

Numai in Romania, atunci cand am prezentat Planul Simion pentru realizarea de locuinte de la 35.000 de euro am fost criticati si ni s-a spus ca nu se poate.

Cum de altii pot, doar la noi nu se poate?

Devine tot mai clar ca cei care va vor spune ca nu se poate sunt tocmai dusmanii tarii, cei care vor ca romanii sa traiasca in continuare pe datorie, cu venituri reduse.

Daca state cu o democratie consolidata propun astfel de masuri, atunci cu siguranta si Planul Simion va reusi!

 

Planul SIMION: Transformăm NU SE POATE în SE POATE!

Leave a Reply