Politista in varsta de 21 de ani de la IPJ Brasov, moarta intr-un accident. Autospeciala in care se afla, acrosata de remorca unui TIR

O politista in varsta de 21 de ani din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov a murit, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe drumul national 13.


Primele verificari indica faptul ca autospeciala Politiei a fost acrosata de remorca unui TIR care a derapat intr-o curba, in conditii de carosabil umed. Traficul pe DN 13 a fost blocat mai mult timp, in urma accidentului.

Evenimentul rutier a avut loc, vineri dupa-amiaza, pe DN 13, in zona Padurea Bogatii, in accident fiind implicate un TIR si o autospeciala de Politie.

„La fata locului au fost directionate echipaje ale Politiei Rutiere si ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetari pentru lamurirea imprejurarilor care au condus la producerea accidentului.

Primele date obtinute de la fata locului indica faptul ca, intr-o curba la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la patrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acrosat autospeciala la volanul careia se afla o tanara agent de polite, in varsta de 21 de ani. Din nefericire, colega noastra a suferit leziuni incompatibile cu viata”, au transmis oficialii IPJ Brasov.

In urma impactului, ambele autovehicule au ramas pe carosabil. Din cauza pozitiei acestora, la ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera este blocata. Politistii fac cercetari, urmand ca traficul sa fie reluat dupa finalizarea verificarilor si indepartarea vehiculelor de pe sosea.

„Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov sunt profund indurerati de pierderea tinerei noastre colege. Rugaciunile noastre se indreapta spre familia indurerata, fata de care transmitem condoleante si intreaga noastra sustinere!”, au mai precizat oficialii IPJ Brasov. (I.P.)

Foto: arhiva

2 thoughts on “Politista in varsta de 21 de ani de la IPJ Brasov, moarta intr-un accident. Autospeciala in care se afla, acrosata de remorca unui TIR

Leave a Reply