“Baschet in Familie”, un eveniment special pentru celebrarea orasului Timisoara, in zilele de 17 – 18 august

Clubul Sportiv Sport Star Timisoara invita toti iubitorii de baschet si sport la un weekend de neuitat, dedicat intregii familii, in cadrul evenimentului “Baschet in Familie”.


Acesta va avea loc pe 17 si 18 august 2024, la locatia „Baschet pe Bega (Spl. Nicolae Titulescu 1B) si face parte din seria de activitati organizate pentru a celebra orasul Timisoara.

Perioada: 17-18 august 2024

Orele: 09:00 – 12:00 si 17:00 – 20:00

Locatie: Baschet pe Bega, Timisoara

Acest eveniment este deschis tuturor celor care iubesc sportul, indiferent de varsta sau nivel de experienta. Ne propunem sa aducem laolalta parinti si copii, pentru a se bucura impreuna de activitati sportive distractive si sanatoase.

Activitati si Concursuri:

Concurs de aruncari de 3 puncte: Parintele si copilul trebuie sa arunce si sa marcheze din aceeasi pozitie. Cine marcheaza mai multe cosuri castiga.

Concurs 3×3 pe familii: Echipe formate din 2 adulti si 2 copii vor participa la meciuri amicale intre familii.

Concurs “SKILLS” parinti versus copii: Traseu cu diferite driblinguri si aruncari la cos.

Oportunitate inedita: Participantii vor putea testa “Ball Shooter-ul Dr Dish”, un echipament inovator pentru antrenamentele de baschet.

Acces: Accesul la eveniment este gratuit pentru toata lumea, iar inscrierile pentru concursuri se vor face la fata locului.

Evenimentul “Baschet in Familie” este mai mult decat un simplu eveniment sportiv; este o ocazie de a petrece timp de calitate in familie, de a promova un stil de viata sanatos si de a celebra spiritul comunitatii noastre. Ne dorim ca acest weekend sa fie plin de voie buna, competitie amicala si, bineinteles, mult baschet!

Acest proiect este finantat de Municipiul Timisoara prin Centrul de Proiecte Timisoara.

Va asteptam cu drag sa luati parte la aceasta experienta unica si sa sarbatorim impreuna orasul nostru prin sport si distractie!

(Primaria Timisoara, Serviciul Comunicare)

Leave a Reply