Un spectacol al Teatrului National din Timisoara, pe scena estivala a Teatrului de Stat Constanta (P)

Spectacolul Adevarul de Florian Zeller a fost invitat sa participe la editia din acest an a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanta. Spectacolul Teatrului National din Timisoara va fi prezentat vineri, 16 august, de la ora 21, Gradina Tomis din Constanta.


SEAS 2024 – Stagiunea Estivala a Artelor Spectacolului reuneste la malul marii un mare numar de teatre, actori si muzicieni din Romania, oferind publicului din Constanta – turisti din Romania si din strainatate si localnici, deopotriva – o luna si jumatate de teatru si muzica.

In acest context, spectacolul Adevarul aduce pe scena estivala povestea comica si, in egala masura, inteligenta a unui mincinos inconjurat de mincinosi, dar obsedat de adevarul vietii sale matrimoniale, dar si de cel al prietenilor lui. Aventurile acestui mincinos pe care toti cei din jur il insala fac din Adevarul un palpitant joc de oglinzi unde minciuna insasi este jucaria favorita.

Publicul festivalului ii va intalni in spectacol pe talentatii actori ai Teatrului National din Timisoara – Matei Chioariu, Alina Ilea, Cristina König si Romeo Ioan.

Decorul si costumele sunt semnate de scenograful Tudor Prodan. Regia artistica a spectacolului ii apartine lui Radu Iacoban.

Pentru reprezentatia din 16 august a spectacolului Adevarul se mai pot achizitiona bilete pe platformele on-line mySTAGE.ro sau Bilet.ro. (TNT, Geta Petrovici)

Leave a Reply